SVETLOST SCENE BEZ MASKE

Ako fotograf u pozorišnom mraku ne razaznaje valere, od sivog do muklo crnog , treba da promeni profesiju. Moraš biti medju tim ljudima u njihovom svakodnevnom ambijentu, pa razumeti kad ta svetlost najbolje zaiskri na njihovim licima, u očima. Kad se to pojavljuje trenutak duše. Tako i razumem Vukičine fotografije – poruke! (Goran Malić).
Jedna od najpoznatijih i najpriznatijih pozorišnih fotografa u Srbiji, Vukica Mikača gostuje u Fotografskom klubu Vojvodina.
Više deceniski rad u fotografisanju naših najpoznatijih glumaca na sceni i iza nje i svoj umetnički rad će predstaviti naša gošća u klubu. Mnoge su fotografije Vukice Mikače već pri prvom izlaganju postale ikonički pamtljive, da nam se pri spomenu nekoga velikog barda scene, prvo iz sećanja javlja njegov lik, onakav kakvog ga znamo sa Mikačinih fotografija, i kako ga je ona u datom vremenu i karakteru lika zabeležila. Bilo na sceni bilo izvan nje.
Gostovanje Vukice Mikače je u utorak 23.04.2019. godine u 20 časova i za Vaše prisustvo je neophodno da se prijavite na email: zbog ograničenog broja mesta za posetioce.

SVETLOST SCENE BEZ MASKE
Kada? 23. april 2019 . u 20:00 h / Gde? Fotografski klub Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

jkp novosadska toplana gradsko groblje horoskop horoskopski znaci almaško groblje jkp lisje vremenska prognoza novi sad sahrane radosne vesti RHMZ servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad elektrovojvodina novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja matična knjiga rođenih klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad havarija na vodovodu bebe bez struje Republički hidrometeorološki zavod centralno groblje u Futogu isključenja struje bez vode servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija porodilište betanija isključenje vode