SVETLOST SCENE BEZ MASKE

Ako fotograf u pozorišnom mraku ne razaznaje valere, od sivog do muklo crnog , treba da promeni profesiju. Moraš biti medju tim ljudima u njihovom svakodnevnom ambijentu, pa razumeti kad ta svetlost najbolje zaiskri na njihovim licima, u očima. Kad se to pojavljuje trenutak duše. Tako i razumem Vukičine fotografije – poruke! (Goran Malić).
Jedna od najpoznatijih i najpriznatijih pozorišnih fotografa u Srbiji, Vukica Mikača gostuje u Fotografskom klubu Vojvodina.
Više deceniski rad u fotografisanju naših najpoznatijih glumaca na sceni i iza nje i svoj umetnički rad će predstaviti naša gošća u klubu. Mnoge su fotografije Vukice Mikače već pri prvom izlaganju postale ikonički pamtljive, da nam se pri spomenu nekoga velikog barda scene, prvo iz sećanja javlja njegov lik, onakav kakvog ga znamo sa Mikačinih fotografija, i kako ga je ona u datom vremenu i karakteru lika zabeležila. Bilo na sceni bilo izvan nje.
Gostovanje Vukice Mikače je u utorak 23.04.2019. godine u 20 časova i za Vaše prisustvo je neophodno da se prijavite na email: zbog ograničenog broja mesta za posetioce.

SVETLOST SCENE BEZ MASKE
Kada? 23. april 2019 . u 20:00 h / Gde? Fotografski klub Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad plato spensa gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad RHMZ horoskop vremenska prognoza bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija betanija sahrane bebe Spens novosadsko porodilište servisne informacije novi sad isključenje vode gradsko groblje servisne informacije isključenja struje vremenska prognoza novi sad Isključenje struje jkp novosadska toplana elektrovojvodina novosađani maturanti Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu bez struje