Radionica Disanja

Celodnevna radionica se održava u subotu 23. februara, od 10 do 17 časova u Aumkar centru. Radionicu vodi Dragana Popov. Detalji su u nastavku ♥

* * *

Dragana o radionici:

Radionica Disanja koju vam predlažem otvara nam mogućnost da neposredno okusimo sam Život.

Disanje je u samoj biti života čoveka. On počinje udahom i okončava izdahom, a u međuvremenu živimo neprekidni i ujedinjeni par udah – izdah. Esenciju života.

Gotovo u svim tradicijama postoji jedan deo učenja koji je u vezi sa disanjem. njima se govori o Disanju kao osnovnom, jednostavnom i bogom danom fizičkog samoizlečenja, mentalnog, emotivnog i energetskog pročišćenja, kao i generalno, osnaživanja duha i tela. Ovaj prirodni akt, ako se upotrebljava na način, može da postane jedan od najefikasnijih alata buđenja ljudskog bića.

Radionica se odvija u dve etape.

U prvom delu ćemo se baviti svesnim, kontrolisanim, voljnim disanjem. Tu ćemo učiti i raditi naizmenično disanje, puno jogičko disanje i udjaji disanje. U ovom delu radionice akcenat je na osvešćivanju automatskog procesa disanja i uviđanju voljne dimenzije ovog prirodnog ljudskog akta sa kojim počinje život. Relaksiraćemo se uz adekvatnu muziku i meditiraćemo. Zatim sledi kratka pauza.

Drugi deo radionice se oslanja na kapal bhati pranayama, jednu od šest elemenata Shat Kriya.
Kapal bahti je način disanja kojim se pročišćava telo na svim nivoima, sve do temena glave. Veoma snažna, efikasna i jednostavna vežba, tehnika disanja. Svakodnevnim vežbanjem u trajanju od 15 tak minuta pročistićete vaše telo i novi dan početi sveži i orni, puni elana i volje.

Ovo je vežba za ceo život.
Nakon radionice svaki učesnik će dobti audio snimak vežbe disanja kako bi mogao samostalno nastaviti kod kuće.
I u ovom delu je predvidjena relaksacija sa meditativnim intervalima.

Nakon rada, kraća pauza u tišini nakon koje sledi razmenu iskustava, verbalizovaćemo i imenovati doživljeno u cilju integrisanja iskustava.

Radionica je celodnevna. Po završetku radionice svaki učesnik će dobiti audio potporu koja vam omogućava da samostalno kod vaše kuće nastavite da Dišete.
PS. Ponesite USB.

Cena je 6.000 dinara za zaposlene. Rezervacija se vrši uplatom 50% punog iznosa.
* U slucaju da je osoba nezaposlena, student ili penzioner, tada se na zahtev te osobe jednostavno dogovorimo o mogućnostima. Novac stavite u kovertu i napišete svoje ime, a kovertu ostavite u hodniku na već odredjenom mestu.

PRIJAVE:
Za učestvovanje na radionici Disanja prijavite se direktno na mail
Budući da se radi u malim grupama neophodno je da se prijavite najkasnije do 15. februara.

Za sve dodatne informacije obratite mi na isti mail
Dragana

Više detalja: https://www.facebook.com/events/2151800491573717/

Radionica Disanja
Kada? 23. februar 2019 . u 10:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana isključenja struje matičar Vreme u Novom Sadu bez struje Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad isključenje vode dan državnosti Spens NURDOR novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo novi sad novosađani novorođenčad vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija bebe bez vode Vreme u Srbiji Rumenka Srbija betanija Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina dan zaljubljenih servisne informacije novi sad Sretenje