Aktivizam kroz fotografiju

Kolping društvo Srbije organizuje radionicu “Aktivizam kroz fotografiju”, koja će se održati u Bačkom Monoštoru, od 23-26. jula 2019. godine.
Radionica je namenjena svim mladima i aktivistima koji imaju između 18 i 30 godina, motivisanim da steknu praktična znanja o fotografiji, tehnikama i obradi, kao i o njenoj primeni kao sredstvu za informisanje i uticaj na društvo i zajednicu.
Predavači su Siniša Trifunović, profesionalni fotograf i Jelena Štulić, dugogodišnja aktivistkinja i učesnica u brojnim omladinskim projektima i aktivnostima.
Uz prijavu na link, potrebno je dostaviti tri autorske fotografije nastale fotoaparatom ili telefonom na mail:
Prijave se šalju putem linka: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA
Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen.
Prijave su otvorene do petka, 12. jula 2019.

Više detalja: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA

Aktivizam kroz fotografiju
Kada? 23. jul 2019 . u 11:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

KCV raspored sahrana novi sad betanija Isključenje struje sahrane novi sad novosadska policija jkp novosadska toplana jkp lisje JGSP "Novi Sad" Elektrodistribucija Novi Sad bebe Aleksandar Vučić servisne informacije novi sad novosađani bez struje šoping centar promenada JKP Vodovod i kanalizacija promenada Spens bez vode isključenje vode matičar novi sad elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad isključenja struje novosadsko porodilište klinički centar vojvodine servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja