Electroпоп

Dragi naši FTTS gosti, nastavljamo sa radom i ovaj vikend. U subotu, 23. maja, miksujemo nove i stare hitove u hipnotišući ELECTROПОП set: The Weeknd, Lady Gaga, Billie Eilish, Dua Lipa, Nipplepeople, Madonna, Senidah, Sara Jo, Taylor Swift, Ariana Grande, Sajsi MC, Beyonce, Cardi B, Depeche Mode, B.Vunturišević, Kylie Minogue, Mimi Mercedez, Nicki Minaj i mnogi drugi...


Ulaz: 300 dinara


NAPOMENE:
- Preporuka je da se nose zaštitne maske.
- Zabranjeno unošenje hrane i pića!
- Izlazak iz kluba tokom žurke je finalan, tokom faze prilagođavanja.


Radimo u skladu sa zadatim smernicama jer želimo da se pobrinemo da smo svi sigurni i da zajedno preguramo ovaj tranzicijski period najbolje šta možemo. Naravno, uz to da Vam pružamo najbolje zezanje u gradu


Ovim putem želimo da osiguramo dobrobit svih naših gostiju, ali i naših zaposlenih koji su tu da se maksimalno pobrinu za Vaš dobar provod.


Bez obzira na ove nove smernice, koje neće trajati zauvek, želimo da znate da smo itekako spremni da Vam pružimo vrhunski provod na koji ste navikli i jedva čekamo da Vas sve ugostimo jer ste nam mnogo nedostajali!


Za fabuloznu atmosferu zadužen je ELECTROПОП, jedan od favorita naše publike i ne možemo da dočekamo da vidimo kakvu ludu žurku sprema!


ELECTROПОП je brend žurki koje je konceptualno osmislio DJ Stanwik. Setovi bazirani na dance, synth i pop muzici miksuju se sa hiphop, rnb i dancehall zvucima i pokojim domaćim ili stranim evergrinom.

Electroпоп
Kada? 23. maj 2020 . u 22:00 h / Gde? Firchie Think Tank Studio

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.