Sve po spisku

Predstava Sve po spisku biće izvedena u utorak, 23. oktobra u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada s početkom u 19 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Novog Sada svakog dana od 19:00 do 21:00 i na sam dan predstave, po ceni od 400 i 300 dinara (za studente i organizovane posete). 


Sve po spisku je vodvilj – komedija po motivima pozorišnog komada Norma Fostera koja na duhovit način govori o tome šta muškarci i žene očekuju jedni od drugih i da li postoji idealan partner. Radnja prati dvojicu prijatelja u srednjim godinama koji iz zabave popunjavaju takozvani „Spisak za ljubav“ u kome navode osobine savršene žene i predaju ga u agenciju za upoznavanje koja treba da im pronađe takvu ženu. Problem nastaje kada se takva žena zaista pojavi u njihovom životu.


Uloge tumače: Marko Savić, Milijana Makević i Ervin Hadžimurtezić.
Režija: Petar Jovanović

Sve po spisku
Kada? 23. oktobar 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom deŔavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom deÅ”avanju!

Oceni deŔavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo deŔavanje joŔ uvek nije komentarisano.

uskrs novosađani novi sad sahrane Isključenje struje bez vode vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeoroloÅ”ki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sremski karlovci betanija bez struje bebe raspored sahrana novi sad RHMZ isključenja struje klinika za ginekologiju i akuÅ”erstvo isključenje vode jkp lisje servisne informacije novi sad Spens elektrovojvodina novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad promenada servisne informacije gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novosadsko porodiliÅ”te