Sve po spisku

Predstava Sve po spisku biće izvedena u utorak, 23. oktobra u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada s početkom u 19 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Novog Sada svakog dana od 19:00 do 21:00 i na sam dan predstave, po ceni od 400 i 300 dinara (za studente i organizovane posete). 


Sve po spisku je vodvilj – komedija po motivima pozorišnog komada Norma Fostera koja na duhovit način govori o tome šta muškarci i žene očekuju jedni od drugih i da li postoji idealan partner. Radnja prati dvojicu prijatelja u srednjim godinama koji iz zabave popunjavaju takozvani „Spisak za ljubav“ u kome navode osobine savršene žene i predaju ga u agenciju za upoznavanje koja treba da im pronađe takvu ženu. Problem nastaje kada se takva žena zaista pojavi u njihovom životu.


Uloge tumače: Marko Savić, Milijana Makević i Ervin Hadžimurtezić.
Režija: Petar Jovanović

Sve po spisku
Kada? 23. oktobar 2018 . u 19:00 h / Gde? Kulturni centar Novog Sada

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

vremenska prognoza bebe Srbija Isključenje struje betanija vremenska prognoza novi sad novosađani Novo naselje đorđe balašević novi sad servisne informacije novi sad kovilj JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vladimir putin novorođenčad štrajk katastar krađa Petrovaradin isključenja struje matičar novosadsko porodilište isključenje vode jp putevi srbije elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod bez struje big shopping centar bez vode