Zoran Kesić - priče i pesme

ZORAN KESIĆ PRIČE I PESME
23.09.2018. od 20.30h
NOVI SAD - POZORIŠTE MLADIH


Zbog velikog interesovanja, ponovo u Novom Sadu 


"KESIĆ, PRIČE I PESME" je humorističkapriredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorište, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom. Trivija: autor na svakoj predstavi deli publici lažne novčanice sa svojim likom. I to je specijalno iznenađenje sa sve prisutne. OK, sad više nije iznenađenje.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i "Njuz Net", ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori I najbolnije teme.

"Kesić, priče I pesme" je predstava specijalno namenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive I rade u inostranstvu. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namenjen baš toj državi. Podrazumeva se, primera radi, da će se u Beču "grčiti u hotelskoj sobi I izbegavati gej semafore" , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za "Dubai na vodi", a da će u Kanadi tragati za čuvenom "ženinom tetkom". Na taj način se I njegove priče I pesme, svakim novim nastupom, proširuju I obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma.

PARTER - 1200 dinara
BALKON - 1000 dinara

Karte se mogu kupiti u holu POZORIŠTA MLADIH, knjižara Velika mala knjiga i u prodajnoj mreži Gigstixa

Više detalja: https://www.facebook.com/events/479027779264481/

Zoran Kesić - priče i pesme
Kada? 23. septembar 2018 . u 20:30 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
1

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

isključenje vode ljubavni horoskop bebe begeč bez vode isključenje grejanja pokrajinska vlada novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo sremska kamenica isključenja struje elektrovojvodina horoskop zdravlje Republički hidrometeorološki zavod betanija servisne informacije novi sad Srbija Vreme u Novom Sadu tajne horoskopa JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište vremenska prognoza Isključenje struje OK Vojvodina bez grejanja horoskopski znaci novosađani novorođenčad bez struje