Tribina "Vudstok 1969-2019" i koncert Moonshine Alligators

U zajedničkoj organizaciji SKC Novi Sad i Centra za društvenu stabilnost, na brodu "Brod teatar" u Novom Sadu na Beogradskom keju, u subotu 24. avgusta 2019. sa početkom u 20 časova biće održana tribina pod nazivom "Vudstok 1969-2019" .

Zamišljeno je da osim o samom festivalu i faktografskim podacima vezanim za isti, bude reči i o značaju drugih festivala i kontrakulture šezdesetih na društvena i globalno politička kretanja u svetu i kod nas tada i refleksije na kasnija vremena, s osvrtom i na današnje.

Učesnici tribine biće Petar Peca Popović, naš poznati rokenrol novinar i publicista, prof. dr Momčilo Bajac, nekada bas gitarista grupe "Griva" a i danas aktivan u muzici, kao i prof. dr Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu. Moderator i domaćin tribine biće Obrad - Boba Škrbić, v. d. direktora SKC Novi Sad i dugogodišnji rokenrol novinar i promoter.

Posle tribine, oko 22 sata, publika će moći da prisustvuje koncertu novosadskog benda "Moonshine Alligators"

Više detalja: https://www.facebook.com/events/896350890721493/

Tribina "Vudstok 1969-2019" i koncert Moonshine Alligators
Kada? 24. avgust 2019 . u 20:00 h / Gde? Brod Teatar

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 4 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

sahrane Elektrodistribucija Novi Sad Spens odbojka lisje Fruška gora raspored sahrana novi sad bebe groblje Daško i Mlađa jkp lisje betanija epk 2021 almaško groblje havarija na vodovodu bez struje radosne vesti servisne informacije novi sad OK Vojvodina gradsko groblje bez vode isključenja struje servisne informacije novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje sahrane novi sad opens 2019 elektrovojvodina novosadsko porodilište