NAĐA VRAČARIĆ @dom b612

Nađa Vračarić konačno se vraća na scenu i promoviše svoj drugi dugo očekivani EP “Pretty Bone” koji od 10/01/2020 možete preslušati na njenoj Bandcamp stranici:

vnadja.bandcamp.com/album/pretty-bone

Ova nezavisna i mlada umetnica pleni svojim duhom i energijom kroz svoju izvedbu muzike tako da će srušiti svaki muzički obrazac koji bi se možda od današnje mejsntrim scene očekivao.
Njeno stvaralaštvo je vođeno filozofijom: “Bitno je postati odlučna osoba što je pre moguće, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Verujem u horoskop, pogrešne izbore i suštinsku želju da ta uverenja, kakva god da su, propratim dobrim instrumentalom”.
Nađa je novembru 2016. godine objavila svoj debitantski demo EP "Venus in Gemini" sa kojim je odradila promociju od festivala Exit preko Dev9tke u Ciglani pa sve do Gradić Festa i nekih od najboljih aletrnativnih klubova u regionu kao što su KSET u Zagrebu, Kvaka 22 i KC Grad u Beogradu i aletrnativnim mestima dom b612 i KC Lab u Novom Sadu na kojim je počela svoju kratku ali veoma sadržajnu karijeru DJa / gitaristkinje / frontmenke.

Zajedno sa Nađom nastupiće novosadski muzičar Marko Čurčić

Ulaz: 200rsd

NAĐA VRAČARIĆ @dom b612
Kada? 24. januar 2020 . u 21:00 h / Gde? dom b-612

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.