Yoga & Sound: Buđenje unutrašnjeg dirigenta

Svesno disanje, raspevavanje (voice toning), mantranje, tehnike su koje nas vraćaju u Ovde i Sada. Povezivanjem sa dahom i ritmom, uspostavljamo ponovo sklad, na energetskom i fizičkom nivou.

Zvuk je suptilna sila sa direktnim dejstvom na zdravlje i opšte stanje organizma. U kombinaciji sa disanjem, uspostavlja se normalno funkcionisanje delova tela koji su bili van balansa

Svaki organ u našem telu svojstveni je energetski centar, poseduje sopstvenu idealnu frekvenciju, osnovni ton, kada funkcioniše optimalno. Ipak, usled stresa, distrakcija i potisnutih emocija, ova optimalna vibracija se disbalansira i tako dolazi do fizičkih obolenja i mentalno-emocionalnih nemira.

Kada se naši organi i naš mozak izlože frekvencijama odn. vibraciji - pokreće se proces samo-isceljenja, poboljšava se zdravlje i opšta vitalnost.Izvori zvuka tj. vibracije mogu biti spoljašnji ili unutrašnji.

Tibetanske činije kao spoljašnji izvor vibracije, imaju i dalekosežne efekte na emocionalnom i duhovnom nivou. To je regenerativni proces, sa uticajem na oboljenja, bolesti i sve aspekte života. Ćelije organa ili sistema ponovo se dovode u sklad i energizuju, i dešava se ćelijsko re-programiranje.

Unutrašnji izvor vibracije je naš sopstveni glas. Buđenjem sopstvene vibracije glasa povezujemo se sa svojom izvorskom vibracijom, što se ne ogleda samo u proizvođenju tonova glasnim žicama, već na mnogo suptilinijem nivou, na nivou organa, telesnih tečnosti, ćelija. Na ovaj način zapravo se podsećamo urođene sposobnosti da osetimo i nečujne zvukove, aspekte suptilnih vibracija. I još bitnije, pevanjem samoglasnika ili mumlanjem, stvaramo snažne unutrašnje vibracije koje struje kroz kosti i organe, i na taj način dolazi do usklađivanja na ćelijskom, energetskom i emocionalno-psihičkom planu i telo ponovo peva.

Radionicu vodi: Milana Veselinović
“Muzika i kreativno izražavanje deo su mog života od najranijeg detinjstva. Ipak, pravu snagu vibracije otkrila sam kroz povezivanje sa lekovitim zvucima tibetanskih činija i pevanjem mantri. Uverena sam da je svako sam sebi najbolji iscelitelj i da je nežna ali dovoljno snažna vibracija Glasa naš unutrašnji dirigent.”

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1055895947914282/

Yoga & Sound: Buđenje unutrašnjeg dirigenta
Kada? 24. maj 2019 . u 18:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novosadsko porodilište novorođenčad novosađani plato spensa horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gradsko groblje Spens vremenska prognoza elektrovojvodina isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje jkp novosadska toplana vremenska prognoza novi sad bebe sahrane maturanti RHMZ betanija bez struje servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu raspored sahrana novi sad bez vode