Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks

U intimnoj atmosferi među knjigama, 24. marta čeka vas Dunja Dačić – Dojo. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana.
Projekat Dojo nastao je početkom 2010. godine, inicijalno kao samostalni novosadski singer-songwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Samostalno je izdala Endings EP, album Solstice i singl Mist. Dojo je danas četvoročlani bend koji je upravo završio drugi EP Wings of Water – pesme sa tog EP-ja, kao i one stare ovog puta će Dunja izvesti sama, u drugačijem i intimnijem aranžmanu!

Sa Dunjom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih 'Svirka u knjižari' u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u subotu, 24. marta, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na svirku je kupovina vaučera u vrednosti od 200 dinara, koji možete iskoristiti za kupovinu knjige - račun se umanjuje za taj iznos! 

Vidimo se!

Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks
Kada? 24. mart 2018 . u 21:30 h / Gde? BulevarBooks IC Bulevar knjižara

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosađani Spens isključenja struje bez struje matičar novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu zdravlje Novo naselje klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bebe JGSP "Novi Sad" bez vode servisne informacije novi sad Isključenje struje prognoza vremena istraživanje vremenska prognoza novi sad novosađanke JKP Vodovod i kanalizacija vojvodina ns seme jkp novosadska toplana Srbija isključenje grejanja novorođenčad betanija isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod saveti