Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks

U intimnoj atmosferi među knjigama, 24. marta čeka vas Dunja Dačić – Dojo. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana.
Projekat Dojo nastao je početkom 2010. godine, inicijalno kao samostalni novosadski singer-songwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Samostalno je izdala Endings EP, album Solstice i singl Mist. Dojo je danas četvoročlani bend koji je upravo završio drugi EP Wings of Water – pesme sa tog EP-ja, kao i one stare ovog puta će Dunja izvesti sama, u drugačijem i intimnijem aranžmanu!

Sa Dunjom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih 'Svirka u knjižari' u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u subotu, 24. marta, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na svirku je kupovina vaučera u vrednosti od 200 dinara, koji možete iskoristiti za kupovinu knjige - račun se umanjuje za taj iznos! 

Vidimo se!

Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks
Kada? 24. mart 2018 . u 21:30 h / Gde? BulevarBooks IC Bulevar knjižara

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

JKP Vodovod i kanalizacija bez grejanja betanija jkp lisje jkp novosadska toplana telep raspored sahrana novi sad bebe isključenja struje JGSP "Novi Sad" novosađani novosadsko porodilište Petrovaradin Republički hidrometeorološki zavod novi sad novorođenčad sahrane četnici jkp čistoća bez vode Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina vremenska prognoza Isključenje struje bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Branka Bežanov Draža Mihailović servisne informacije novi sad isključenje vode