Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks

U intimnoj atmosferi među knjigama, 24. marta čeka vas Dunja Dačić – Dojo. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana.
Projekat Dojo nastao je početkom 2010. godine, inicijalno kao samostalni novosadski singer-songwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Samostalno je izdala Endings EP, album Solstice i singl Mist. Dojo je danas četvoročlani bend koji je upravo završio drugi EP Wings of Water – pesme sa tog EP-ja, kao i one stare ovog puta će Dunja izvesti sama, u drugačijem i intimnijem aranžmanu!

Sa Dunjom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih 'Svirka u knjižari' u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u subotu, 24. marta, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na svirku je kupovina vaučera u vrednosti od 200 dinara, koji možete iskoristiti za kupovinu knjige - račun se umanjuje za taj iznos! 

Vidimo se!

Svirka u knjižari // DOJO @BulevarBooks
Kada? 24. mart 2018 . u 21:30 h / Gde? BulevarBooks IC Bulevar knjižara

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bebe bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad zdravlje novosadsko porodilište odbojka servisne informacije novi sad isključenja struje elektrovojvodina OK Vojvodina Isključenje struje isključenje vode novosađani Srbija novi sad betanija Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad detelinara bez vode novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana Spens horoskop Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza Elektrodistribucija Novi Sad vojvodina ns seme