Pas uz Nas

Radionice za male i velike vlasnike pasa :)
Šta znači biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca? Gde grešimo i kako da te greške ispravimo. Naučimo pravilan odnos prema našem ljubimcu uz pomoć Spansovih volontera i Izabele Begović, psihološkinje i trenera pasa.
Od 11h ćemo se družiti sa decom uzrasta od 6- 12 godina. Radionica i edukacija koja će nam pomoći da razumemo pse, poštujemo njihove potrebe i da ih volimo kao ravnopravne članove porodice :)
Od 13h smo pripremili radionicu za one nešto starijie vlasnike pasa. Povedite svog ljubimca i dodjite da od Izabele Begović, psihologa i bihejvioriste za pse naučite kako psi razmišljaju, da upoznate njihovu prirodu i da se posavetujete kako da rešite eventualni problem za koji još niste pronašli rešenje. Moj pas vuče u šetnji. Ne mogu da ga naučim da ne jede sve što pronađe na ulici. Potpuno je drugi pas napolju nego kad je u kući. Sve ono što mislite da bi olakšalo vaše zajedničko funkcionisanje. Nemojte odustajati kod prve prepreke. Svi problemi su rešivi ako želite da se potrudite i ne odustanete od svog zauvek prijatelja :) Prednost imaju udomljeni psi i njihovi vlasnici ;)
Za učešće na radionicama je obavezna prijava na mejl Spansa:
Očekujemo vaše prijave :) Broj mesta za obe radionice je ograničen!
Radionice su besplatne i održavaju se u okviru projekta “Pas uz Nas” koji je sufinansirala Gradska uprava za zaštitu životne sredine, Grad Novi Sad
Prijatelji projekta: Skc Novi Sad i Dog House Centar za Pse

Pas uz Nas
Kada? 24. septembar 2017 . u 11:00 h / Gde? SKCNS Fabrika

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad betanija odbojka JKP Vodovod i kanalizacija ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja novosadsko porodilište Spens bez struje bebe isključenja struje bez vode novosadska policija horoskop elektrovojvodina vojvodina ns seme vremenska prognoza OK Vojvodina zdravlje Srbija vremenska prognoza novi sad Isključenje struje novi sad detelinara klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad novosađani