Pas uz Nas

Radionice za male i velike vlasnike pasa :)
Šta znači biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca? Gde grešimo i kako da te greške ispravimo. Naučimo pravilan odnos prema našem ljubimcu uz pomoć Spansovih volontera i Izabele Begović, psihološkinje i trenera pasa.
Od 11h ćemo se družiti sa decom uzrasta od 6- 12 godina. Radionica i edukacija koja će nam pomoći da razumemo pse, poštujemo njihove potrebe i da ih volimo kao ravnopravne članove porodice :)
Od 13h smo pripremili radionicu za one nešto starijie vlasnike pasa. Povedite svog ljubimca i dodjite da od Izabele Begović, psihologa i bihejvioriste za pse naučite kako psi razmišljaju, da upoznate njihovu prirodu i da se posavetujete kako da rešite eventualni problem za koji još niste pronašli rešenje. Moj pas vuče u šetnji. Ne mogu da ga naučim da ne jede sve što pronađe na ulici. Potpuno je drugi pas napolju nego kad je u kući. Sve ono što mislite da bi olakšalo vaše zajedničko funkcionisanje. Nemojte odustajati kod prve prepreke. Svi problemi su rešivi ako želite da se potrudite i ne odustanete od svog zauvek prijatelja :) Prednost imaju udomljeni psi i njihovi vlasnici ;)
Za učešće na radionicama je obavezna prijava na mejl Spansa:
Očekujemo vaše prijave :) Broj mesta za obe radionice je ograničen!
Radionice su besplatne i održavaju se u okviru projekta “Pas uz Nas” koji je sufinansirala Gradska uprava za zaštitu životne sredine, Grad Novi Sad
Prijatelji projekta: Skc Novi Sad i Dog House Centar za Pse

Pas uz Nas
Kada? 24. septembar 2017 . u 11:00 h / Gde? SKCNS Fabrika

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad bebe saobraćaj Srbija klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci Spens isključenje vode bez vode vremenska prognoza novi sad zdravlje istraživanje horoskop isključenja struje novosadsko porodilište Petrovaradin novosađani bez struje Hitna pomoć servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu ljubavni horoskop Isključenje struje novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević RHMZ elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod betanija jkp novosadska toplana