STAND DOWN sa Nebojšom Milovanovićem | gostovanje

Autoironična ispovest zaokružena poezijom

Glumac Nebojsa Milovanovic će se na Dramskoj sceni Pozoriste mladih Novosađanima predstaviti svoj „Stand down“ šou, koji je muzičko-poetsko- vizuelna autorska forma , sa osnovom u poeziji, koja je uvek povezana sa ličnim, duhovitim i sadržajnim pričama iz njegovog života.

Radi se o autoironičnoj ispovesti koja brani poeziju kao suštinu i istinu, komponuje poeziju, spaja nespojivo, i dolazi do punoće i spokoja kroz spoj muzike, poezije, duha i bogate vizuelizacije. Šou ima elemente „stand up“ komedije koja ima dublji smisao i ishodište u kome je poezija obogaćena sjajnim muzičkim aranžmanima.

„Stand down“ se poigrava pozorišnim i scenskim formama i postaje društveno angažovana predstava. U predstavi će se čuti pesme Ljubomira Simovića, Brane Petrovića, Miroslava Antića, Vita Nikolića, Milene Marković, Laze Kostića, Petra Pajića, Aleksandra Sekulića, Vladislava Petkovića Disa, Ljubivoja Ršumovića,
Dobrice Erića, Matije Bećkovića, Moše Odalovića i Viljema Šekspira.

Šou je prvi put izveden 2014. godine, a do sada se igrao širom Srbije, regiona, Evrope i sveta, a nagrađen je sa zlatnom kolajnom za najbolju predstavu na Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, kao i nagradom za inovativnost i scensku igru.

Autor video radova je Marko Crnobrnja, supervizor je pozorišni reditelj Milan Nešković, a nastupaju: Nebojša Milovanović dramski umetnik; Stanislav Stojkanović, bubnjevi, perkusije; Bojan Krtinić Bbach, klarinet; Dušan Popović Lipovac, gitara.

Vidimo se u Pozorištu mladih da se smrznemo od smeha!

Cena pojedinačne karte je 1000 dinara, za grupne posete (više od 20) cena karte je 700 dinara, a za đake, studente i penzionere cena karte je 500 dinara.

RADNO VREME BLAGAJNE:
Blagajna Pozorišta mladih radi od 10 do 20 časova radnim danima. Blagajna ne radi ponedeljkom! Subotom i nedeljom blagajna radi od 9 do 13 časova.
Karte za predstavu možete rezervisati na blagajni ili pozivom na broj +381 21 521 826

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1540855842717767/

STAND DOWN sa Nebojšom Milovanovićem | gostovanje
Kada? 25. jun 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 5 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

dnevni horoskop isključenja struje servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište bez struje Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad obustava rada astrologija bebe horoskop vremenska prognoza elektrovojvodina štrajk u pošti bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo štrajk poštara matičar novi sad betanija raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode gradonačelnik Miloš Vučević jkp lisje novorođenčad vremenska prognoza novi sad pošte srbije zodijak