LP Duo

Elegancija klasike, sloboda džeza i snaga rokenrola su sinonimi za njihovu muziku!
LP Duo u subotu 25. maja u Sinagogi.


Jedan od najboljih svetskih klavirskih dua na najvećem svetskom takmičenju u Majamiju!
(Miami Dranoff Two Piano Competition, 2008)LP Duo: Sonja Lončar i Andrija Pavlović


Koncert počinje u 20.30 časova.


Ulaznice su puštene u prodaju i mogu se nabaviti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta u holu Sinagoge. 
On-line rezervacije i kupovina ulaznica na: www.muzickaomladina.org
Cena karata: 1.000,00 dinara parter sredina i galerija i 900,00 dinara parter sa strane


***
Sonja Lončar i Andrija Pavlović (LP Duo) su višestruko nagrađivani pijanisti, kompozitori i inovatori na polju savremene i elektronske muzike. Nastupali su širom sveta u koncertnim dvoranama poput Karnegi hola u Njujorku, Centra „Kenedi“ u Vašingtonu, NUS u Singapuru, Danske kraljevske opere, Teatra u Kopenhagenu i mnogim drugim. Jedni su od pokretača međunarodnog, umetničko-naučnog projekta ,,Kvantna muzika”. Izumitelji su novog zvuka hibridnog klavira koji spaja akustične klavire s elektronikom. Komponuju muziku za pozorište, TV, film, a u okviru alter ega LP Elektro, stvaraju potpuno novu, retro-elektronsku muziku.


www.lpduo.com


LP Duo
Kada? 25. maj 2019 . u 20:30 h / Gde? Sinagoga

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije novi sad Hitna pomoć raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije RHMZ bez vode Isključenje struje novorođenčad novosadsko porodilište sahrane isključenje vode betanija restorani novi sad isključenja struje Vreme u Novom Sadu horoskop jkp novosadska toplana gradsko groblje vremenska prognoza matičar novi sad raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novosađani jkp lisje bebe gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo