Biciklistička projekcija filma "Hipokrat"

Besplatna projekcija će biti prikazana na stepenicama Spensa od 21 čas.

 

Film govori o mladom lekaru stažisti Bendžaminu koji je siguran da će jednog dana biti sjajan doktor. Ipak, tokom njegovog staža ništa ne ide po planu, a još mu je i otac šef. Praksa je teža od teorije - odgovornost je ogromna, njegov otac je uvek odsutan, a kolega je stranac koji je iskusniji od njega. Bendžamin će se brutalno suočiti sa sopstvenim ograničenjima i svojim strahovima, ali i strahovima svojih pacijenata, porodica, doktora i osoblja.

 

 Prognoze kažu da neće biti padavina, ali ukoliko bude previše hladno ili kišno, projekcija će biti odložena. 

 

Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI) u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Holandije u Srbiji do sada je organizovala nekoliko bioskopa u "ride in" konceptu, gde volonteri udruženja paze na bicikla, kako bi svi mogli da uživaju u projekciji. 
Biciklistička projekcija filma "Hipokrat"
Kada? 26. avgust 2019 . u 21:00 h / Gde? SPENS - Sportski i poslovni centar Vojvodina

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

elektrovojvodina horoskop havarija na vodovodu sahrane novi sad bez struje raspored sahrana novi sad almaško groblje bez vode gradsko groblje štrand opens 2019 sahrane betanija Spens opens distrikt grad novi sad servisne informacije novi sad jkp lisje policija novosadsko porodilište lisje servisne informacije isključenja struje bebe novorođenčad isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad