Quo Vadis Homo?

Prva regionalnna konferencija o platformskoj ekonomiji pod nazivom The Reshaping Work Conference East and Southeast European (ESE) Edition biće svečano otvorena izložbom radova studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu pod nazivom QUO VADIS HOMO? u sredu, 26. februara u Kulturnoj stanici Svilara, sa početkom u 19 časova.


Cilj izložbe je da se kroz umetnički izraz osvetle i problematizuju teme o kojima će se diskutovati tokom prve akademske konferencije o platformskoj ekonomiji u ovom delu Evrope. Organizator konferencije, Centar za istraživanje javnih politika, ostvario je saradnju sa Akademijom umetnosti u Novom Sadu i Kulturnom stanicom Svilara, vođen idejom da se studenti smerova Dizajn video igara, Ilustracija i Dizajn enterijera predstave svojim autorskim radovima na zadate teme koje se tiču odnosa između umetnosti i tehnologije, čoveka i mašine, živog i neživog i budućnosti rada u novonastalim okolnostima koje diktiraju neprestane tehnološke promene koje iz korena menjaju svet i čovekov identitet. Selekciju radova koju je izvršio tim profesora i asistenata Akademije umetnosti prošlo je više od trideset radova u formatima poput tekstualnih video igara, stripova, gif animacija, ilustracija, arhitektonskih projekata, video projekcija i skulptura.
Značaj organizovanja izložbe ovog formata i teme prepoznala je Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji koja je finansijski podržala njenu realizaciju.

Quo Vadis Homo?
Kada? 26. februar 2020 . u 19:00 h / Gde? Svilara - kulturna stanica

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.