Aktivizam kroz fotografiju

Kolping društvo Srbije organizuje radionicu “Aktivizam kroz fotografiju”, koja će se održati u Bačkom Monoštoru, od 23-26. jula 2019. godine.
Radionica je namenjena svim mladima i aktivistima koji imaju između 18 i 30 godina, motivisanim da steknu praktična znanja o fotografiji, tehnikama i obradi, kao i o njenoj primeni kao sredstvu za informisanje i uticaj na društvo i zajednicu.
Predavači su Siniša Trifunović, profesionalni fotograf i Jelena Štulić, dugogodišnja aktivistkinja i učesnica u brojnim omladinskim projektima i aktivnostima.
Uz prijavu na link, potrebno je dostaviti tri autorske fotografije nastale fotoaparatom ili telefonom na mail:
Prijave se šalju putem linka: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA
Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen.
Prijave su otvorene do petka, 12. jula 2019.

Više detalja: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA

Aktivizam kroz fotografiju
Kada? 26. jul 2019 . u 14:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije restorani novi sad jkp lisje isključenja struje RHMZ servisne informacije novi sad betanija vremenska prognoza Vreme u Novom Sadu raspored sahrana i ispraćaja bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje elektrovojvodina Hitna pomoć bebe Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar novi sad isključenje vode novosađani sahrane novorođenčad raspored sahrana novi sad klinički centar vojvodine raspored ispraćaja i sahrana gradsko groblje