Aktivizam kroz fotografiju

Kolping društvo Srbije organizuje radionicu “Aktivizam kroz fotografiju”, koja će se održati u Bačkom Monoštoru, od 23-26. jula 2019. godine.
Radionica je namenjena svim mladima i aktivistima koji imaju između 18 i 30 godina, motivisanim da steknu praktična znanja o fotografiji, tehnikama i obradi, kao i o njenoj primeni kao sredstvu za informisanje i uticaj na društvo i zajednicu.
Predavači su Siniša Trifunović, profesionalni fotograf i Jelena Štulić, dugogodišnja aktivistkinja i učesnica u brojnim omladinskim projektima i aktivnostima.
Uz prijavu na link, potrebno je dostaviti tri autorske fotografije nastale fotoaparatom ili telefonom na mail:
Prijave se šalju putem linka: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA
Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen.
Prijave su otvorene do petka, 12. jula 2019.

Više detalja: https://forms.gle/cDhDsdC1EMNrnN4ZA

Aktivizam kroz fotografiju
Kada? 26. jul 2019 . u 14:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija zagađenje isključenja struje isključenja novorođenčad astrologija RHMZ elektrovojvodina isključenje vode raspored sahrana novi sad dnevni horoskop skupština grada novog sada bez struje zodijak Elektrodistribucija Novi Sad betanija magla sahrane novi sad jkp lisje novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja zagađenje vazduha sremska kamenica bebe Isključenje struje horoskop