Školica ritma "Detlići"

Jednim skokom se nađite u svetu gde sve zvuči, peva i vibrira ritmom! Za izvođenje muzike je potrebna veština, mašta i ljubav, ali ne i neki drugi instrumenti sem prstiju, šaka, tabana i glasova. Učimo da pevamo i govorimo ritmičke elemente i da najjednostavnijim sredstvima stvaramo - muziku!

Školicu ritma "Detlići" vodi Marko Dinjaški u Novosadskom dečijem kulturnom centru, Radnička 20, utorkom i petkom od 18.30 do 19.30 h.

Marko Dinjaški je perkusionista, bubnjar i muzički i pozorišni izvođač. Usavršavao se u inostranstvu, nastupao i vodio radionice u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Mađarskoj, Italiji i Turskoj.

Termini rada školice u prostoru Novosadskog dečijeg kulturnog centra:
Utorak od 18.30 do 19.30 h
Petak od 18.30 do 19.30 h

Za sve informacije obratite se na telefon 063/8700581 (Marko).

#telesneperkusije #radionicazadecu #novosadskidecijikulturnicentar #nsdkc #novisad #radionica #muzika #pozoriste #bodypercussion #okns

Više detalja: http://aliceinwonderband.com/events/skolica-ritma-detlici-2019-11-05/

Školica ritma "Detlići"
Kada? 26. novembar 2019 . u 18:30 h / Gde? Dečiji kulturni centar

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad štrajk u pošti Bukovac bebe bez vode isključenja struje obustava rada novosadsko porodilište horoskop servisne informacije elektrovojvodina betanija JKP Vodovod i kanalizacija astrologija Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode dnevni horoskop štrajk poštara raspored sahrana novi sad zodijak Isključenje struje bez struje novorođenčad pošte srbije