Besplatna radionica "Vodni agent"

Zabavni park „Starli“ i Vodna agencija pozivaju sve zainteresovane sugrađane u subotu 27. maja sa početkom od 12 časova da učestvuju u edukativnim programima i igranju u prostoru Zabavnog parka na površini preko 2.500 m2. Radionice će trajati od 12 do 16 časova i namenjene su deci uzrasta od 6 do 10 godina.


Tokom ovog događaja ulaz u Zabavni park ,,Starli“ biće besplatan za sve učesnike.


„U okviru ovog događaja održaćemo veliki broj edukativnih radionica i to u jedinstvenoj Vodnoj stanici koja je napravljena za potrebe projekta Vodni agent Dunavske regije.


Ono što je najvažnije jeste da su radionice zanimljive i interaktivne, a deca će sa nama rasklopiti i razgledati sav prateći materijal iz Vodne stanice, odgovaraće na zanimljiva pitanja i rešavaće praktične zadatke. Na kraju radionica učenici iz osnovnih škola u Novom Sadu i svi prisutni mališani zvanično će postati Vodni agenti čiji je zadatak da stečeno znanje šire u svojoj okolini.“ – rekla je menadžerka projekta Vodne agencije u Srbiji, Majda Adlešić.

Besplatna radionica "Vodni agent"
Kada? 27. maj 2017 . u 12:00 h / Gde? Starli zabavni park

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bebe isključenje vode Kać vremenska prognoza novi sad JKP Vodovod i kanalizacija bez struje betanija novosadsko porodilište Hitna pomoć novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad novosađani Vreme u Srbiji bez vode Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad štrand Vreme u Novom Sadu Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ servisne informacije sahrane JGSP "Novi Sad" isključenja struje jkp lisje