Besplatna radionica "Vodni agent"

Zabavni park „Starli“ i Vodna agencija pozivaju sve zainteresovane sugrađane u subotu 27. maja sa početkom od 12 časova da učestvuju u edukativnim programima i igranju u prostoru Zabavnog parka na površini preko 2.500 m2. Radionice će trajati od 12 do 16 časova i namenjene su deci uzrasta od 6 do 10 godina.


Tokom ovog događaja ulaz u Zabavni park ,,Starli“ biće besplatan za sve učesnike.


„U okviru ovog događaja održaćemo veliki broj edukativnih radionica i to u jedinstvenoj Vodnoj stanici koja je napravljena za potrebe projekta Vodni agent Dunavske regije.


Ono što je najvažnije jeste da su radionice zanimljive i interaktivne, a deca će sa nama rasklopiti i razgledati sav prateći materijal iz Vodne stanice, odgovaraće na zanimljiva pitanja i rešavaće praktične zadatke. Na kraju radionica učenici iz osnovnih škola u Novom Sadu i svi prisutni mališani zvanično će postati Vodni agenti čiji je zadatak da stečeno znanje šire u svojoj okolini.“ – rekla je menadžerka projekta Vodne agencije u Srbiji, Majda Adlešić.

Besplatna radionica "Vodni agent"
Kada? 27. maj 2017 . u 12:00 h / Gde? Starli zabavni park

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija klisa promenada matičar novi sad isključenja struje jkp novosadska toplana sahrane novi sad Spens bez vode novosadski sajam Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina raspored sahrana novi sad betanija isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište jkp lisje JGSP "Novi Sad" novorođenčad detelinara Elektrodistribucija Novi Sad bez struje novosađani bebe servisne informacije novosadska policija servisne informacije novi sad