Prolećni bazar u Crnoj kući!

Pozivamo vas na Prolećni bazar u Crnoj kući koji će se održati 27. maja od 18 časova.

Bazari u Crnoj kući se održavaju sezonski i zamišljeni su kao prostor za male i lokalne proizvođače, mesto gde oni mogu predstaviti svoje proizvode većem broju ljudi, ali se i međusobno upoznati i razmeniti iskustva.

U slučaju kiše bazar će se održati u prostorijama našeg kluba.

Učešće na Bazaru se ne naplaćuje, a sam događaj možete podržati donacijama tokom trajanja programa.

Kompletan program Prolećnog bazara možete očekivati uskoro, čim kompletiramo listu izlagača. Pozivamo vas još jednom da posetite Bazar u Crnoj kući i da podržite izlagače na ovoj svojevrsnoj prodajnoj izložbi.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/1452147548259428/

Prolećni bazar u Crnoj kući!
Kada? 27. maj 2019 . u 18:00 h / Gde? Omladinski centar CK13 (Crna kuća)

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 1 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

bez vode RHMZ Vreme u Novom Sadu isključenje vode betanija isključenja struje raspored sahrana novi sad novosađani Novo groblje u Petrovaradinu sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo vrućine u novom sadu bebe vremenska prognoza novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad elektrovojvodina servisne informacije jkp lisje novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod centralno groblje u Futogu Isključenje struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Zavod za transfuziju krvi Vojvodine almaško groblje KCV klinički centar vojvodine gradsko groblje