YVETTE HOLZWARTH, violina i vokal & MIROSLAV TADIĆ, gitara

Novosadsko muzičko leto 2019.
„Spavati, možda sanjati“


Ulaznice po ceni od 1000,00 dinara prodaju se u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344) radnim danima od 8 h do 14 h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.


*U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Sinagogi


„SPAVATI, MOŽDA SANJATI”
Gitarista Miroslav Tadić i Ivet Kornelija Holcvart (Yvette Cornelia Holzwarth), violina i vokal, predstavljaju program uspavanki za decu i odrasle s Tadićevog novog albuma Spavati, mozda sanjati, kao i obrade, kompozicije i improvizacije bazirane na bogatoj riznici balkanskog folklora; Makedonija, Brazil, Dalmacija, Kalifornija i Andaluzija samo su neke od stanica na ovom šarolikom putovanju.
Tadić je već dobro poznat našoj publici kao solista, ali i po saradnjama s Vlatkom Stefanovskim, Radetom Šerbedžijom, braćom Teofilović, Matijom Dedićem, Božom Vrećom i drugim značajnim umetnicima iz regiona. Ovaj put će biti u društvu sjajne američke violinistkinje Ivet Kornelije Holcvart, s kojom sarađuje već nekoliko godina. Ova mlada muzičarka s internacionalnom karijerom vešto kombinuje uticaje klasike, džeza, američkog i balkanskog folklora, a prvi put se predstavila srpskoj publici 2018. godine na Raškim duhovnim svečanostima, u saradnji sa Šerbedžijom i Tadićem.

Više detalja: http://www.muzickaomladina.org/?event=yvette-holtzwart-violina-i-vokal-miroslav-tadic-gitara&event_date=2019-07-28

YVETTE HOLZWARTH, violina i vokal & MIROSLAV TADIĆ, gitara
Kada? 28. jul 2019 . u 21:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.