Odbranimo dom porodice Radovanović!

ODBRANIMO DOM PORODICE RADOVANOVIĆ!

Pozivamo sve sugrađane, komšije, prijatelje i medije da dođu u petak, 29. maja 2020. u 11.30h na Salajku, na adresu Radoja Domanovića 62, kako bismo zajednički odbranili jedini dom porodice Radovanović.

Podsetićemo, 30. aprila smo jednom već uspeli da sprečimo izvršitelja Dragana Dragovića i poverioca Nedeljka Trifkovića da šestočlanu porodicu izbace na ulicu. Kao što znamo, tada je na snazi još uvek bilo vanredno stanje zbog pandemije, te bi izlazak iz doma za Milorada Radovanovića (67) zapravo značilo i kršenje uredbi po kojima on nije smeo da napušta dvorište.

Kada je to aprilsko iseljenje zakano, porodica i Združena akcija su se pozvale na preporuke Komore izvršitelja i Ministarstva pravde upućene izvršiteljima da se sva iseljenja tokom vanrednog stanja obustave. Zahtev koji smo poslali i Komori i izvršitelju, Dragana Dragovića nije sprečio da porodici dođe na vrata i pokuša da ih izbaci.

Sudski postupak koji je Trifković pokrenuo da bi tužio svog komšiju Radovanovića i dalje traje. Porodica Radovanović čeka odluku Višeg suda na njihove prigovore.

Pokažimo solidarnost sa porodicom, okupimo se u što većem broju kako bismo odbranili njihov jedini krov nad glavom! Ne dozvolimo poveriocu Nedeljku Trifkoviću da dobije i ovaj spor, te time izbaci još jednu porodicu na ulicu, kao što je to učinio 2016. petočlanoj porodici Ljubičić, takođe komšijama iz ulice.


BEZ DOMA NIKO!

Odbranimo dom porodice Radovanović!
Kada? 29. maj 2020 . u 11:30 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
1
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.