HOT Noć istraživača u tržnom centru BIG

Na ovogodišnjoj Noć istraživača Novi Sad u BIG Shopping Center imaćete prilike da vidite mnogobrojne naučne eksponate i učestvujete u interaktivnim naučnim radionicama koje imaju za cilj da dočaraju nauku iza visokih temperatura i objasne neke od gorućih tema. Na istom mestu moći ćete i da popričate o HOT temama sa članovima naših HOT istraživačkih grupa uz toplu kafu ili sok na već tradicionalnoj "Kafi sa naučnicima" koja će se od 20h održati u kafiću The Pub, Tržni Centar Big na spratu.

Na parkingu BIG Shopping Center će one najnestrpljivije već od utorka, 26. septembra, čekati jedinstveni Naučni kamion sa svojim sadržajima: interaktivnom izložbom "Spektri" Centar za promociju nauke, radionicama i popularnim predavanjima.

Pogledajte ispod šta vas sve čeka u HOT Noći istraživača!

HOT Noć istraživača u tržnom centru BIG
Kada? 29. septembar 2017 . u 16:00 h / Gde? BIG Shopping Center

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 6 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu Isključenje struje bez struje detelinara bebe zdravlje bez vode noć istraživača betanija elektrovojvodina odbojka Spens novosađani OK Vojvodina isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija Srbija novi sad Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novosadska policija isključenje vode vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo vojvodina ns seme