HOT Noć istraživača u tržnom centru BIG

Na ovogodišnjoj Noć istraživača Novi Sad u BIG Shopping Center imaćete prilike da vidite mnogobrojne naučne eksponate i učestvujete u interaktivnim naučnim radionicama koje imaju za cilj da dočaraju nauku iza visokih temperatura i objasne neke od gorućih tema. Na istom mestu moći ćete i da popričate o HOT temama sa članovima naših HOT istraživačkih grupa uz toplu kafu ili sok na već tradicionalnoj "Kafi sa naučnicima" koja će se od 20h održati u kafiću The Pub, Tržni Centar Big na spratu.

Na parkingu BIG Shopping Center će one najnestrpljivije već od utorka, 26. septembra, čekati jedinstveni Naučni kamion sa svojim sadržajima: interaktivnom izložbom "Spektri" Centar za promociju nauke, radionicama i popularnim predavanjima.

Pogledajte ispod šta vas sve čeka u HOT Noći istraživača!

HOT Noć istraživača u tržnom centru BIG
Kada? 29. septembar 2017 . u 16:00 h / Gde? BIG Shopping Center

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
0
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

novorođenčad OK Vojvodina bez vode vremenska prognoza betanija Republički hidrometeorološki zavod odbojka Novo naselje novosadsko porodilište Isključenje struje isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pivo bez struje novosađanin veternik servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu bebe JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Srbiji klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani prognoza vremena isključenja struje novosadska policija porodilje elektrovojvodina Petrovaradin telep