Duhovna škola - radionica za duhovnost, zdravlje i razvoj svesti

DUHOVNA ŠKOLA
Mesto Božije blizine i govora duše
(Predavanje i radionica vezana za duhovnost i razvoj svesti)
Praktičan pristup do Boga i komunikacija sa dušom. Učenje krajnje istine, čiste ljubavi, večnih vrednosti i istinskog znanja.
U nedelju 31.05.2020. u Novom Sadu, ul. Masarikova 25 (zgrada Sportskog saveza vojvodine, sala na 3. spratu), sa početkom u 16,00 do 19,00 časova biće održano predavanje u Duhovnoj školi (radionica vezana za duhovnost).
Prisutni učesnici će moći dobiti odgovore na pitanja vezana za duhovni život, o Bogu, religijama, o kosmosu, praktikovanju molitve i meditacije…
Predavanje obuhvata i kratki kurs za iscelitelja i samoiscelitelja, kao i uputstvo kako uz pomoć duhovnosti rešiti razne životne probleme, postići uspeh u životu i biti zdraviji, uspešniji i zadovoljniji.
Tokom predavanja prisutni učesnici će po želji, grupno, dobijati isceljujuće i duhovno razvojne seanse.
Radionicu vodi Steva Plavšić: duhovnik, duhovni učitelj, iscelitelj duhovnom energetskom medicinom i majstor reikia. Čovek koji je 30 godina predano u potrazi za Bogom, dušom, apsolutnom istinom i tajnama koje su skrivene unutar samog čoveka, večnosti i beskraja univerzuma i mističnog sveta pronalazi odgovore ko smo, šta smo i koji je smisao i cilj života i postojanja, smisao i cilj ljubavi i straha, patnje i užitka, radosti i tuge, dobra i zla, znanja i neznanja, života i smrti.
Radionica traje tri sata, učešće staje 200 din (za troškove sale).
Za učešće je potrebna prijava na telefon 063/78-66-407.

Duhovna škola - radionica za duhovnost, zdravlje i razvoj svesti
Kada? 31. maj 2020 . u 16:00 h / Gde? Novi Sad

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 2 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.