Voz

Kormak Makarti
VOZ (Zvezdara teatar)


31.oktobar u 20č, Pozorište mladih 


Režija i adaptacija: VOJA BRAJOVIĆ


Igraju:


• SERGEJ TRIFUNOVIĆ, Crni


• VOJA BRAJOVIĆ, Beli


Voja Brajović, reč reditelja:


Nemam nameru da se bavim režijom, ali sam razmišljajući o glumcima shvatio da je Trifunović sa svojim darom i onim što može na sceni dragocen za ulogu anđela spasenja, a da bih ja mogao da mu pomognem u liku profesora, ateiste koji ima suicidalne misli.


Sergej Trifunović, reč glumca:


Pozorište je veoma teška disciplina. Doživljavam ga kao misiju, liturgiju. Zato ne prihvatam da radim bilo šta i bilo s kim. Kad mi je Voja slao tekst, rekao je: "Šaljem ti tekst, a ti mi reci koliko smo puta ovo u životu odigrali." Upravo je tako. Isplakao sam suze prosvetljenja i prihvatio.


Rekli su o predstavi:


- Virtuoznost Sergeja Trifunovića (odavno neviđena ovde) se odlično kombinovala sa smirenošću i izražajnošću Voje Brajovića, stvarajući tandem koji se, u svom neskladu, harmonično borio za istu stvar – ljudsko razumevanje i saosećanje.


- Impresivna, intenzivna, upečatljiva, intelektualna i univerzalna priča...Izuzetan tekst, maestralni glumci, čist talenat, jedinstveno iskustvo."


- Jedna od onih predstava o kojima dugo, dugo razmišljate. Retko dobra predstava u ovom vremenu komercijalizacije svega, savršena gluma, energija i režija. Neizostavno pogledati!


  


Više o predstavi na https://zvezdarateatar.rs/predstave/voz/?lng=lat


Cene ulaznica: parter 1.200, balkon 1.000 dinara


Prodaja ulaznica: CD-šop Mungos (Zmaj Jovina 2-pasaž) i sva ostala prodajna mesta Ticket Vision-a


Informacije i rezervacije: 021/527-260www.tickets.rs

Voz
Kada? 31. oktobar 2019 . u 20:00 h / Gde? Pozorište mladih

Prisustvo ovom dešavanju do sada najavilo je 3 posetilaca

Prisustvovaću ovom dešavanju!

Oceni dešavanje:
2
0

* Sva polja su obavezna

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.

servisne informacije jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe klinički centar vojvodine bez vode matičar novi sad raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje sahrane novi sad novorođenčad novosadska policija betanija Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina Spens isključenje vode jkp novosadska toplana šoping centar promenada KCV JGSP "Novi Sad" bez struje servisne informacije novi sad isključenja struje Aleksandar Vučić novosađani promenada