PRAVILA ZA POSTAVLJANJE NAJAVA

Naslov najave dešavanja treba da bude jasno definisan. Naslov i opis dešavanja ne treba pisati VELIKIM slovima, u celosti. Ukoliko unesete ispravnu e-mail adresu, dobićete potvrdu da je sistem prihvatio vašu najavu.

Mogu da postavim šta god želim? Skoro sve... Obavljujemo najave kulturnih, umetničkih, zabavnih, sportskih, edukativnih dešavanja. Ne objavljujemo privatne najave (rođendane, veridbe, godišnjice i sl.), ne objavljujemo najave koje nisu u direktnoj vezi sa Novi Sadom i bližom okolinom, ne objavljujemo političke proglase i sve što procenimo da nije za objavljivanje - u svakom drugom slučaju, vaša najava biće objavljena.

Postavio sam najavu, ali ne vidim je na sajtu... Sve najave prolaze kroz moderaciju, što znači da moraju biti pregledane pre nego što budu objavljene.

Važno mi je da moja najava izgleda lepo i informativno! U tom slučaju, uz detaljan tekst opisa događaja koji najavljujete, priložite ("zakačite") ilustraciju tog dešavanja (jpg format, horizontalna orijentacija, idealne dimenzije 750x500 piksela)

Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite: redakcija(et)mojnovisad.com.

Formular za postavljanje najave dešavanja

Obavezno * lokacija nije na spisku?
Obavezno *
Vreme
Obavezno
Obavezno
Obavezno
(obavezno)
(ne objavljuje se na sajtu)
(ne objavljuje se na sajtu)
Slanje grafičkog fajla (do 2MB)