ACE Cycling and Mountaineering Vodič planinarskih i biciklističkih tura Mesto zaposlenja: Novi Sad Rok za konkurisanje: 28.03.2019

 

A.C.E. Klub je lider u oblasti "Adventure Travel" u istočnoj Evropi i na Balkanu. Iza nas je 21 godina iskustva u organizaciji planinarskih i biciklističkih programa i veliki broj zadovoljnih klijenata iz Evrope, Amerike, Australije.

Potreban nam je:

Vodič planinarskih i biciklističkih tura

sa znanjem francuskog i/ili nemačkog jezika
Srbija

Nudimo atraktivni sezonski posao vodiča planinarskih i biciklističkih tura u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni, Albaniji. Ture traju do 15 dana a realizovaće se u periodu od aprila do oktobra 2019. Planinari/biciklisti dolaze iz Nemačke tj. Francuske tako da je odlično aktivno znanje nemačkog i/ili francuskog jezika neophodan uslov.

Ture su dizajnirane za ljude bolje fizičke pripremljenosti što podrazumeva sposobnost pešačenja po planinskom terenu u trajanju prosečno 6-8 sati na dan (ne zahteva se nikakvo znanje tehničkog penjanja-jer su to pešačke ture) ili vožnja bicikle od oko 80km na dan.

Za ovaj atraktivni posao ACE Adventure obezbeđuje vodiču dnevnicu, prevoz, smeštaj i hranu za vreme tura, prijavu na određeno vreme.

Kandidati moraju ispuniti sve dole navedene uslove:

  • Odlično znanje nemačkog i/ili francuskog jezika
  • Odlična fizička kondicija
  • Visok nivo opšte kulture
  • Smisao za timski rad i osobine kao što su organizovanost, tolerancija, smirenost i komunikativnost
  • Ljubav prema planinarenju, putovavnjima, prirodi i aktivnostima u prirodi
  • Poželjna vozačka dozvola B kategorije i iskustvo u vožnji

Rok za konkurisanje: 2019-03-28


Postavljeno pre 8 dana i 2 sata
Broj pregleda: 74