CityScope Enterprises Merchandiser Mesto zaposlenja: Novi Sad Rok za konkurisanje: 24.04.2019
CityScope je zapo─Źeo sa radom na tr┼żištu Srbije 2004. godine. Od po─Źetka poslovanja posve─çujemo svoj rad pru┼żanju kvalitetne usluge u oblasti ljudskih resursa, aktivno doprinose─çi procesu povezivanja profesonalaca i radne sredine.
Coca-Cola Hellenic je jedan od najve─çih proizvo─Ĺa─Źa bezalkoholnih pi─ça u Evropi. Zapošljavaju─çi više od 61.800 ljudi, u 28 zemalja, na tri kontinenta, Coca-Cola Hellenic snabdeva bezalkoholnim napicima više od 600 miliona potroša─Źa, od Irske do najudaljenijeg istoka Rusije. Kompanija proizvodi, prodaje i distribuira vode─çe marke svetskih bezalkoholnih pi─ça: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, neXt, JOY, Pulpy, Monster i Ultra Energy, a u našoj zemlji i vodu Rosa.

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Coca-Cola HBC, u potrazi smo za odgovornim i predanim profesionalcima, zainteresovanim za rad u dinami─Źnom okru┼żenju, koje pozivamo da se prijave za poziciju:

Merchandiser
BEOGRAD I GRADOVI NA TERITORIJI VOJVODINE
Merchandiser
Ukoliko imaš
  • Najmanje srednju stru─Źnu spremu
  • Voza─Źku dozvolu B kategorije
  • Poznaješ rad na ra─Źunaru
I spreman/a si da kao deo najuspešnijeg prodajnog tima
  • Sprovodiš redovne obilaske naših kupaca na dodeljenom terenu i poboljšaš saradnju sa njima
  • Postavljaš opremu, primenjuješ standard ure─Ĺenja prodajnog prostora (merchandising standards) i sprovo─Ĺenje prodajnih akcija u objektima kupaca
Garantujemo potpunu diskreciju tokom celog procesa i pozivamo Vas da prosledite Vaš CV prate─çi proceduru slanja biografije.
Poštuju─çi sve kandidate koji su poslali svoje podatke, bi─çemo u mogu─çnosti da kontaktiramo samo u┼żu listu kandidata.

Prijavi se i postani deo najuspešnijeg prodajnog tima!

Rok za konkurisanje: 


Postavljeno pre 10 dana i 7 sati
Broj pregleda: 78