Human Capital Solutions Executive Search Koordinator logistike Mesto zaposlenja: Novi Sad Rok za konkurisanje: 25.04.2019

 

Human Capital Solutions Executive Search (www.humancapital.co.rs) je kompanija koja se već petnaest godina uspešno bavi poslovima iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, pre svega pružanjem usluga direktnog traženja, selekcijom kadrova i konsaltingom kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Za našeg klijenta, internacionalnu proizvodnu kompaniju, u potrazi smo za motivisanom i odgovornom osobom koja želi da postane deo uspešnog tima, na poziciji:

Koordinator logistike

- Novi Sad - Ref. br. 8395

Opis posla:

Radno mesto obuhvata upravljanje, praćenje i optimatizaciju procesa u logistici, uključujući sve vrste transporta i usluga. Izabrani kandidat će razvijati strategiju prevoza i mrežu isporuka, voditi proces ugovaranja za železnički, drumski i rečni saobraćaj. Odlučivaće o optimatizaciji distribucije proizvoda. Učestvovaće u izradi budžeta i koordinirati izradu i sprovođenje plana logistike. Radno mesto obuhvata i obezbeđivanje artikulacije između svih procesa snabdevanja roba i logistike. Izabrani kandidat će učestvovati u pregovorima i razradi ugovora koji se odnose na poslove logistike i lanca snabdevanja kupaca. Posao obuhvata i direktnu odgovornost kod izvršenja ugovora svih vrsta transporta u kompaniji, kao i obezbeđenje konkurentne cene transporta. Vodiće proces identifikacije problema vezanih za logistiku i predlagati poboljšanja kroz praćenje performansi i implementiraće rešenja zajedno sa relevantnim odeljenjima. Vršiće procenu opštog učinka logistike kroz KPI prema definisanim ciljevima, ocenjivati potrebnu optimatizaciju i predlagati akcione planove u vezi sa tim. Koordiniraće formiranje i razvoj tima. Izveštavaće menadžment o upravljanju logistikom na nivou zemlje.

Zahtevi:

Završen VII stepen stručne spreme (saobraćajni fakultet, ekonomski, FTN i sl.), višegodišnje relevantno iskustvo na poslovima logistike, a prednost su iskustvo u kamionskom transportu građevinskih materijala i poznavanje vodenog saobraćaja. Potreban je konverzacijski nivo znanja engleskog jezika i rad u MS Office paketu. Prednost je prethodno iskustvo rada u SAP programu.

Naš klijent nudi mogućnost stalnog posla sa odličnim radnim uslovima, u zdravom i stabilnom sistemu, sa potencijalom za razvoj karijere. Ako smatrate da ispunjavate navedene uslove i želite da se pridružite uspešnom timu, pošaljite CV elektronskim putem.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.

Rok za konkurisanje: 2019-04-25

logo_24006


Postavljeno pre 9 dana i 8 sati
Broj pregleda: 68