Štampa sistem d.o.o. Prodavac u kiosku Mesto zaposlenja: Novi Sad Rok za konkurisanje: 27.03.2019

 logo_33111

Oglašava potrebu za izvršiocima na radnom mestu:

PRODAVAC U KIOSKU (Ž/M)

Lokacija: Ada, Aranđelovac, Bačka Palanka, Bačka Topola, Beograd, Bor, Čačak, Čoka, Inđija, Kikinda, Kovin, Kraljevo, Kruševac, Mali Iđoš, Negotin, Niš, Novi Sad, Pećinci, Pirot, Požarevac, Ruma, Senta, Smederevo, Sremska Mitrovica, Subotica, Ub, Niška Banja

U zavisnosti od Vašeg znanja, iskustva, prirode i ambicije, možete pronaći svoje mesto u "Moj kiosk štampa".

Ako ste osoba kojoj domaće vaspitanje i odnos prema radu nalažu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:

  • prijava od prvog dana rada, plata preko računa i uvek na vreme, sa uredno plaćenim porezima i doprinosima
  • zdravstveno osiguranje za Vas i članove porodice
  • plaćeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz

Ukoliko pokažete da ste rođeni za posao PRODAVCA, uživate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljujući Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ulažete, obećavamo Vam dodatne novčane bonuse i materijalne nagrade.

P.S. Ako ste toliko sjajni da možete na druge da utičete, ponudićemo Vam i da ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a želite karijeru u prodaji - nudimo Vam mogućnost da radno mesto prodavca bude Vaša odskočna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslužuju pruži mogućnost da napreduju (i to ne samo na papiru).

Savladajte posao prodavca, budite među najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ćete postati Organizator prodaje zavisiće samo od Vas.

DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obećanje da ćemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.

Rok za konkurisanje: 


Postavljeno pre 12 dana i 18 sati
Broj pregleda: 140