Štampa sistem d.o.o. Prodavac u kiosku Mesto zaposlenja: Novi Sad Rok za konkurisanje: 25.06.2019

logo_33111

Oglašava potrebu za izvršiocima na radnom mestu: 

PRODAVAC U KIOSKU (┼Ż/M)

Lokacija: Beograd, Niš, Niška Banja, Negotin, Pirot, Sremska Mitrovica, Ruma, In─Ĺija, Beška, Slankamen, ─îortanovci, Kr─Źedin, Pe─çinci, Ub, Smederevo, Po┼żarevac, Aran─Ĺelovac, ─îa─Źak, Kraljevo, Novi Sad, Subotica, Ba─Źka Topola, Senta, Kikinda, Mali I─Ĺoš, Ba─Źka Palanka, Bajša, ─îantavir, Ada, Mol, Padej, Orom, Vrbas

U zavisnosti od Vašeg znanja, iskustva, prirode i ambicije, mo┼żete prona─çi svoje mesto u "Moj kiosk štampa".

Ako ste osoba kojoj doma─çe vaspitanje i odnos prema radu nala┼żu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:

  • prijava od prvog dana rada, plata preko ra─Źuna i uvek na vreme, sa uredno pla─çenim porezima i doprinosima
  • zdravstveno osiguranje za Vas i ─Źlanove porodice
  • pla─çeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz

Ukoliko poka┼żete da ste ro─Ĺeni za posao PRODAVCA, u┼żivate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljuju─çi Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ula┼żete, obe─çavamo Vam dodatne nov─Źane bonuse i materijalne nagrade.

P.S. Ako ste toliko sjajni da mo┼żete na druge da uti─Źete, ponudi─çemo Vam i da ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a ┼żelite karijeru u prodaji - nudimo Vam mogu─çnost da radno mesto prodavca bude Vaša odsko─Źna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslu┼żuju pru┼żi mogu─çnost da napreduju (i to ne samo na papiru).

Savladajte posao prodavca, budite me─Ĺu najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ─çete postati Organizator prodaje zavisi─çe samo od Vas.

DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obe─çanje da ─çemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.

Rok za konkurisanje: 


Postavljeno pre 15 dana i 3 sata
Broj pregleda: 100