"1 OD 5 MILIONA": Gradonačelnik Šapca govori u petak na Pozorišnom trgu

"1 OD 5 MILIONA": Gradonačelnik Šapca govori u petak na Pozorišnom trgu

Građanski protesti "Jedan od 5 miliona" u Novom Sadu nastaviće se u petak, 17. maja, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 19 časova, a na 16. novosadskom protestu govoriće gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać, saopštili su organizatori.

Posle skupa na Pozorišnom trgu, okupljeni građani će krenuti u protestnu šetnju centralnim gradskim ulicama, koja će se završiti ispred Studija M u ulici Ignjata Pavlasa.

– Budući da se ove nedelje navršava četiri meseca od početka građanskih protesta u Novom Sadu, na protestnom skupu ovog petka biće dat i osvrt na dosadašnji tok i domete protesta – poručuju organizatori, a prenosi "Danas Online".

Moderator skupa na Pozorišnom trgu biće student Nikola Sibinčić, njegov kolega Aleksa Šorak će u ime inicijative "1 od 5 miliona" odgovoriti na pitanja koja su postavili i pokrenuli učesnici prošlog protestnog skupa, dok će studentkinja Akademije umetnosti Tea Vukadin odjaviti skup kao što je činila i na većini dosadašnjih okupljanja, piše internet izdanje "Danasa".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Добросав

  pre 449 dana i 13 sati

  Ето нама и Чивијаша у помоћ! Добро, можда буде духовит.

  Oceni komentar:
  1
  1