10 istina o ljubavi koje ćete pre ili kasnije doživeti

10 istina o ljubavi koje ćete pre ili kasnije doživeti

Zapamtite samo jedno - kroz sve ove faze morate proći u jednoj vezi, a samo će najjača ljubav prevazići sve prepreke i situacije.

Poverenje je lako lomljivo

Temelj svake veze čini poverenje i ono se ponekad čini vrlo čvrstim. Ali, to je opasan osećaj jer je ono zapravo vrlo krhko i lomljivo, stoga uvek treba raditi na sticanju poverenja.

Nekad će vam biti dosadno kada ste zajedno

Nemoguće je očekivati da partneri rade sve zajedno i da baš čitavo vreme uživaju u tome. Dosadni trenuci su neizbežni i to je sasvim u redu. Nema potrebe za postavljanjem nedostižnih ciljeva.

Nećete se uvek slagati

Isto tako, apsolutno slaganje prilikom donošenja svake odluke neće se dogoditi. Važno je da pronađete kompromis i da se ne posvađate.

Brak i deca su veliki izazov

Neki parovi misle kako će im brak ili deca učvrstiti vezu, ali ne bi smjeli na taj način da razmišljaju. Naime, brak i deca mogu biti velik izazov, zatoje važno da donesete tu odluku iz pravih razloga.

Nećete uvek biti privlačni jedno drugome

Početak svake veze vrlo je strastven. Ali, ta  strast se s vremenom smanjuje i vaš ljubavni život postane smireniji. To ponekad zna da bude problem, ali ne trebate da očajava jer je to situacija koja se može rešiti.

 

Ponekad ćete biti usamljeni

S vremena na vreme imaćete osećaj kao da nikome nije stalo do vas i kao da vas niko ne razume. Ne treba da se brinute jer svaka osoba se ponekad tako oseća.

Bićete povremeno u dilemi

"Da li da raskinemo?" ili "Mogu li biti srećnija s nekim drugim?" ovo su samo neka od neizbežnih pitanja u svakoj vezi, ma koliko bili srećni. Ali, ne brinite, takve čudne misli zapravo su zanemarljive.

Ponekad ćete izgubiti povezanost

Ponekad osećate da ste vi, vaša duša i srce povezani s partnerom. Ali, ponekad se čini da je ta povezanost nestala. Takvi su osećanja sasvim normalna i nemojte da im dajete preveliki značaj.

Povredićete se međusobno

Niko nas ne može povrediti više od one osobe koju volimo. Njihove reči usred svađe mogu nam slomiti srce. Međutim, ukoliko je ljubav jaka i svađe će biti kratkotrajne i izvinjenje će uslediti brzo.

Ljubav ne može preživeti sama od sebe

Ne zaboravite, ljubav nije dovoljna da bi veza preživela. Partneri  moraju da ulože vreme i trud i obe strane moraju da se trude.

Izvor: Zadovoljna.hr

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan