Dve Srpkinje na Skijatosu pozitivne na korona virus

Dve Srpkinje na Skijatosu pozitivne na korona virus

Kod dve žene iz Srbije koje su otišle prvim letom na Skiatos potvrđeno je prisustvo Kovida-19, nezvanično je potvrđeno za b92.net. Obe žene se dobro osećaju i za sada nemaju simptome bolesti. Grčke vlasti su ih smestile u kovid hotel Aris koji ima svrhu karantina za obolele i obe će sutra biti ponovo testirane.

Prema pisanju više grčkih listova i sajtova, 1. jula su tamošnje vlasti obavile 1.400 molekularnih testova na putnicima koji su avionom stigli na neki od tamošnjih aerodroma, a pet lica bilo je pozitivno: po jedna ženska osoba iz Srbije, Švedske i Rumunije, kao i dvoje Grka koji su doputovali u domovinu.

Prema izvoru b92.net iz Grčke, radi se o dve Srpkinje.

Jedna porodica iz Beograda je već deportovana iz Grčke nakon što je utvrđeno da je muškarac bio pozitivan na korona virus.

Sa porastom broja turista koji stižu u Grčku raste i broj zaraženih. Juče su od 28 otkrivenih novozaraženih, njih 13 bili turisti koji su ušli u Grčku.

Podsetimo, prema protokolu koji je na snazi u Grčkoj, svi kojima nalazi budu pozitivni na koronu, a nemaju teže simptome, trebalo bi da ostanu u nekom od hotela-karantina najmanje 14 dana. U suprotnom idu u bolnicu.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Svega ima

    pre 1384 dana i 5 sati

    Mislim da je najbolje onda da se jaaaako plašimo, da se to nama ne desi, pa da uzmemo Džekijeve bonove i ostanemo u Srbiji, te skrljamo tako po jedno 800-1000 evra u neki srbijanski hotel C kategorije kojem je renoviranje trebalo još u doba Tita, i da te novce ne damo Grčkoj.
    Nećemo sada o tome koliki je kredit Džeki uzeo od IMF ili MMF kako ko voli,
    saznaćemo koliko smo zaduženi za koju godinu. I budite uvereni, onih 100 eura je najmanji
    deo svega toga.

    Oceni komentar:
    0
    7
  • Djura

    pre 1384 dana i 3 sata

    Prema Grčkim medijima je na svim letovima od 01.07.pronadjeno pet zaraženih medju kojima je i jedna ženska osoba iz Srbije.B92 ima ˝nezvaničnu informaciju˝ po kojoj je ta jedna ženska osoba DVE srpkinje i to sa leta za Skijatos !??!
    Kakvim se nezvaničnim podacima ovde operiše i sludjuje i ovako sludjenom narodu ???

    Oceni komentar:
    0
    3
  • Vasa Ladacki

    pre 1382 dana i 17 sati

    Brnaba i devojka...

    Oceni komentar:
    0
    1