Dobro jutro, Novosađani, približava nam se crni panter

Dobro jutro, Novosađani, približava nam se crni panter

Posle snimaka iz Feketića i Vrbasa na kojima se životinja u trku već malo bolje vidi, sve je manje onih koji sumnjaju da je crni panter, odnosno leopard ili jaguar, zaista prisutan na području Vojvodine minimum tri nedelje.

Naime, juče oko 16 sati je životinja koja "odgovara opisu" velike crne cica-mace snimljena na šetalištu "Šlajz" pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu, a podsećamo da je sve počelo početkom novembra u opštini Apatin, dok je pre dva dana viđena (i snimljena) u Feketiću. 

Crni panter snimljen na šetalištu u Vrbasu (VIDEO)


Građani su, kao što je i uobičajeno, podeljeni na skeptike, teoretičare zavere, šaljivdžije, uplašene... a policajci i lovci su na terenu. Oni navode da će životinju uspavati strelicama, a potom smestiti u zoološki vrt i apeluju na građane da se čuvaju, ali i da ne dižu paniku.

Sve u svemu, zanimljivo, uzbudljivo i stresno, a i dobra prilika da vidimo nadležne na delu. Mada svi znamo da pantera može da ulovi u pripitomi samo "jedan čovek". Naša čitateljka je prokomentarisala da je možda zato i prošao kroz Feketić.

Što se tiče Novog Sada, nadamo se da će nas ova lepa divlja životinja ipak zaobići i da će se sve završiti na najhumaniji način. 

"Prelistavanje"

Da li su policajci samo obični ljudi koji imaju malo više prava od nas? Ovo treba pitati 27-godišnju saobraćajnu policajku koja je pre neki dan privedena zbog sumnje da se bavila prostitucijom. 

Saobraćajna policajka privedena zbog sumnje da se bavila prostitucijom


Neki kažu da žene ima prava da radi šta hoće ako ne ugrožava druge, ali ipak je možda previše to što su pojedini "problematični" snimci nastali  u svlačionici Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici. U svakom slučaju, ako je istina da će žena dobiti otkaz u MUP-u, na njoj je izbor u kom smeru će joj ići karijera. 

Servisne informacije, Navigator

Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu za poslednjih 48 sati rođeno je svega 13 beba – osam devojčica i pet dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donela bliznakinje. Čestitamo!

Bez struje su delovi Novog Sada i Petrovaradina, autobusi 9 i 9A od juče ponovo saobraćaju redovnom trasom, a počela je i treća faza radova na održavanju Mosta slobode.

Ostale servisne informacije potražite OVDE.

Ukoliko želite da izađete iz svojih stanova i pogledate neku dobru predstavu ili film, raspored deđavanja potražite u našem Navigatoru.

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Panta Crnčević

    pre 506 dana i 21 sat

    - E jeste dosadni, ne može pošten panter od vas ni da prošeta.
    Krenuo sam za Beograd. A posle, videćemo.

    Oceni komentar:
    2
    14
  • Ključar

    pre 506 dana i 1 sat

    Predlažem da se na pantera postavi ogrlica sa GPS-om da se narodu Srbije omogući da prati još jedan online rijaliti. Ali ne non stop praćenje, nego da se otključava svaka 24sata. Može takodjer da se ubaci na kladionice i uvedu kvote, koga će i gde prvog startovati. Recimo gde je zadnji put lociran da bude kvota 1:1, onda se množi vreme sa maksimalnim rastojanjem koje dnevno može da predje do recimo kvote 1:100. Da se prati zdravstveno stanje životinje i prilagodljiva kalkulacija rastojanje-kvota

    Oceni komentar:
    0
    5
  • Jeftini smo

    pre 505 dana i 12 sati

    Odlična ideja, Ključar!
    A mogli bi smo to i da izvozimo, kad smo već u šemi novog svetskog poretka.
    Ponudimo zemljama EU gde su nemiri.
    U stilu - da li je možda krenuo kod vas i nije nam poznat broj pantera, možda su i čopor?
    Namah bi im prestale demonstracije zbog cena.
    Nek se ugledaju na nas Srbe.
    Šta god nam rade - mi ćutimo.
    Naučilo nas pameti bombardovanje. Možeš nas kupiti za 5000.

    Oceni komentar:
    1
    4
  • Iggy

    pre 505 dana i 10 sati

    J*** cenzurisano ***o pantera... O kojoj policajki je reč?

    Oceni komentar:
    0
    0