3 u 1 u Fabrici: Dražina žvaka i Lekićev i Škorov Vučić

3 u 1 u Fabrici: Dražina žvaka i Lekićev i Škorov Vučić

Promocija knjiga "Žvaka u pepeljari" Draže Petrovića, "Svaka čast Vučiću" Slaviše Lekića i "Vučić i cenzura" Srđana Škora biće održana u utorak, 22. decembra.

Promicija počinje u 19 časova u SKCNS Fabrici, Bulevar despota Stefana 5, moderator je Teofil Pančić. Gosti su autori - Dragoljub Petrović, Slaviša Lekić i Srđan Škoro, a na samom događaju biće moguće kupiti knjige po promotivnoj ceni.


Teofil Pančić o knjizi Slaviše Lekića "Svaka čast Vučiću“: Ova knjiga vam može pomoći da shvatite kako vam se dogodio Vučić, mada vam to neće biti od koristi, pošto je on već tu i neće nikuda otići.

Olja Bećković o knjizi Srđana Škora "Vučić i cenzura“: Ono što on u ovoj knjizi pita, više niko ne pita, a bilo bi normalno da se pita.

Olivera Đurđević o knjizi Draže Petrovića "Žvaka u pepeljari“: Duhovita istorija svakodnevnog političkog života koja bi trebalo da se prodaje u apotekama umesto bensedina.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

šoping centar promenada JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" jkp lisje klinički centar vojvodine klisa Isključenje struje servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana promenada raspored sahrana novi sad betanija novosađani isključenje vode isključenja struje bez vode raspored sahrana i ispraćaja matičar novi sad Spens elektrovojvodina servisne informacije bebe novosadska policija novosadski sajam bez struje novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane novi sad