365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: BITNO JE S KIM DISKUTUJEŠ O ISPRAVNOSTI NEČEGA

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: BITNO JE S KIM DISKUTUJEŠ O ISPRAVNOSTI NEČEGA

Pravo je vreme da kažete – "Dosta više korupcije!". Danas je 20. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je za kreiranje nekorumpiranog okruženja važna mogućnost otvorene diskusije o etici i preispitivanja da li je nešto etično, ali je isto tako bitno ko vodi glavnu reč u toj diskusiji. Ukoliko su to makijavelisti, oni diskusiju koriste da druge ubede da nema etičkih problema, i da je neki vid korupcije ispravan iz ovih ili onih razloga.

Portal mojnovisad.com medijski je pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad bez struje novosadsko porodilište novosađani sremski karlovci RHMZ Spens sahrane bebe Vreme u Novom Sadu gradsko groblje bez vode betanija JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje servisne informacije novi sad Hitna pomoć vremenska prognoza novi sad isključenje vode novi sad vremenska prognoza elektrovojvodina