365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: BITNO JE S KIM DISKUTUJEŠ O ISPRAVNOSTI NEČEGA

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: BITNO JE S KIM DISKUTUJEŠ O ISPRAVNOSTI NEČEGA

Pravo je vreme da kažete – "Dosta više korupcije!". Danas je 20. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je za kreiranje nekorumpiranog okruženja važna mogućnost otvorene diskusije o etici i preispitivanja da li je nešto etično, ali je isto tako bitno ko vodi glavnu reč u toj diskusiji. Ukoliko su to makijavelisti, oni diskusiju koriste da druge ubede da nema etičkih problema, i da je neki vid korupcije ispravan iz ovih ili onih razloga.

Portal mojnovisad.com medijski je pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište isključenje vode sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija isključenja struje matičar novi sad bez vode servisne informacije vremenska prognoza novosađani bebe jkp novosadska toplana Hitna pomoć gradsko groblje Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod restorani novi sad servisne informacije novi sad elektrovojvodina horoskop Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad RHMZ Vreme u Novom Sadu jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja