365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ISTORIJSKI VRHUNAC I POSLEDICE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ISTORIJSKI VRHUNAC I POSLEDICE

Pravo je vreme da kažete – "Dosta više korupcije!". Danas je 32. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da na osnovu percepcije raširenosti korupcije u jednoj državi možemo reći da beležimo istorijski vrhunac razvijenosti korupcije, koja je kočnica razvoja društva, ekonomskog i svakog drugog napretka. Posledice korupcije, kao pojave koja je oduvek bila prisutna, ali u manjoj meri, mogu se uočiti već pri najjednostavnijem poređenju života u našem okruženju i života u manje korumpiranim zemljama (npr. zemlje u Skandinaviji).

Portal mojnovisad.com medijski je pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović.

Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija betanija novosađani Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje raspored sahrana novi sad servisne informacije RHMZ bebe gradsko groblje novosadsko porodilište Futog isključenje vode bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje isključenja struje vremenska prognoza novi sad policija sahrane elektrovojvodina novorođenčad Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu bez vode štrand JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad sremska kamenica Republički hidrometeorološki zavod