365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

Pravo je vreme da kažete - "Dosta više korupcije!". Danas je 59. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da se u nekim profesijama može naći više makijavelista nego u drugima, a samim tim i više korumpiranih. Iako se na osnovu istraživanja ne može dati pregled profesija u kojima je više korupcije, da se zaključiti da je veća verovatnoća da su takve one u kojima radna pozicija nosi moć, monopolski položaj, i više prihode.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje servisne informacije protest klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu nevreme servisne informacije novi sad gradsko groblje isključenje vode Isključenje struje bebe horoskopski znaci betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija matičar novi sad vlada srbije sahrane raspored sahrana novi sad novorođenčad horoskop JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje bez vode bez struje detelinara novosađani Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina