365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

Pravo je vreme da kažete - "Dosta više korupcije!". Danas je 59. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da se u nekim profesijama može naći više makijavelista nego u drugima, a samim tim i više korumpiranih. Iako se na osnovu istraživanja ne može dati pregled profesija u kojima je više korupcije, da se zaključiti da je veća verovatnoća da su takve one u kojima radna pozicija nosi moć, monopolski položaj, i više prihode.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija Nebojša Stefanović novorođenčad raspored sahrana novi sad bebe jkp lisje Dom zdravlja Novi Sad zodijak vremenska prognoza bez struje isključenje vode servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode štrajk poštara Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad horoskopski znaci horoskop matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Vreme u Novom Sadu Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad novosadsko porodilište isključenja struje dnevni horoskop elektrovojvodina