365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: NEKE PROFESIJE PRIVLAČE KORUMPIRANE

Pravo je vreme da kažete - "Dosta više korupcije!". Danas je 59. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da se u nekim profesijama može naći više makijavelista nego u drugima, a samim tim i više korumpiranih. Iako se na osnovu istraživanja ne može dati pregled profesija u kojima je više korupcije, da se zaključiti da je veća verovatnoća da su takve one u kojima radna pozicija nosi moć, monopolski položaj, i više prihode.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište zdravlje jkp novosadska toplana novorođenčad servisne informacije novi sad vremenska prognoza isključenje vode novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje OK Vojvodina vremenska prognoza novi sad Spens bebe vojvodina ns seme betanija Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina Isključenje struje horoskop bez vode detelinara JKP Vodovod i kanalizacija odbojka bez struje Elektrodistribucija Novi Sad novi sad Srbija novosadska policija