365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ODLAZAK KVARNIH

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ODLAZAK KVARNIH

Pravo je vreme da kažete – “Dosta više korupcije!”. Danas je 98. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da se makijavelisti, odnosno korumpirani pojedinci, teško odlučuju da napuste organizacije koje im nisu kompatibilne i koje teže etičnom poslovanju. Budući da oni značajno utiču na etičku kulturu organizacije, i da mogu da korumpiraju ljude u okruženju, isplativo je organizacijama da im ponude stimulaciju za napuštanje kolektiva. Ona se može izraziti u novcu, ali među stimulacije možemo ubrojati i pripremu za tržište rada – finansiranje kurseva i obuka koje će neuklopljenom i neželjenom radniku pomoći da lakše nađe drugi posao.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta “365 Antikoruptivnih pilula” dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani Elektrodistribucija Novi Sad telep klinika za ginekologiju i akušerstvo lidl JKP Vodovod i kanalizacija betanija bez struje sahrane novi sad servisne informacije novi sad novorođenčad NATO bombardovanje elektrovojvodina jkp novosadska toplana isključenja struje srpsko narodno pozorište novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu bez vode Isključenje struje vremenska prognoza raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" Republički hidrometeorološki zavod bez grejanja jkp čistoća isključenje vode bebe Branka Bežanov