365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: POSLOVNO OKRUŽENJE DIKTIRA IGRU

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: POSLOVNO OKRUŽENJE DIKTIRA IGRU

Pravo je vreme da kažete – "Dosta više korupcije!". Danas je 42. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je u svetu uočena pojava da čak i zaposleni u kompanijama sa stranim kapitalom, koji dolaze iz zemalja gde se korupcija izuzetno kažnjava, i koji vode računa u inostranstvu o svom ponašanju, u okruženju u kome cveta korupcija prihvataju "prljavu igru". Korupcija se u takvim kompanijama može očekivati posebno u slučaju kada je menadžment domaći (kada nije doveden iz inostranstva).

Portal mojnovisad.com je medijski pokrovitelj projekta "365 Antikoruptivnih pilula" dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zdravlje Elektrodistribucija Novi Sad prognoza vremena horoskop novosađani vojvodina ns seme servisne informacije novi sad novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza novi sad betanija bez struje horoskopski znaci isključenje vode Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište novosadska policija isključenja struje istraživanje jkp novosadska toplana elektrovojvodina bez vode bebe novi sad tajne horoskopa Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija