365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: RELIGIOZNOST NIJE GARANT

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: RELIGIOZNOST NIJE GARANT

Pravo je vreme da kažete – „Dosta više korupcije!“.

Danas je 58. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da religioznost ne ostvaruje doslednu vezu sa nekorumpiranošću, odnosno da ljudi koji za sebe navode da veruju u Boga i mole mu se ne pokazuju se nužno i kao manje korumpirani.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta „365 Antikoruptivnih pilula“ dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ dunavski park JKP Gradsko zelenilo mala matura JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište novorođenčad Vreme u Novom Sadu dunav isključenja struje gradsko groblje servisne informacije novi sad Republički hidrometeorološki zavod bez struje bez vode vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina novosađani prognoza vremena betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje osnovne škole bebe Elektrodistribucija Novi Sad sahrane Isključenje struje naplata raspored sahrana novi sad servisne informacije