365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ŠEF KORUPTOR

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: ŠEF KORUPTOR

Pravo je vreme da kažete – "Dosta više korupcije!". Danas je 97. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da rukovodioci/lideri ne moraju biti uključeni u korupciju, da bi je podržali i negovali u svom okruženju. Dovoljno je da postavljaju visoke ciljeve, kažnjavaju njihovo nedostizanje, i ne postavljaju pitanje načina na koji će se neki cilj dostići. Fokusiranje na rezultat,bez insistiranja da se rezultat ostvari na etičan – fer način, podstiče korupciju.

Portal mojnovisad je medijski pokrovitelj projekta “365 Antikoruptivnih pilula” dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadska policija isključenje vode policija Isključenje struje matičar novi sad novosađani bez vode crna hronika mup novi sad vremenska prognoza novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad sahrane novi sad isključenja struje raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci servisne informacije novi sad RHMZ bez struje jkp lisje dnevni horoskop Vreme u Novom Sadu raspored sahrana i ispraćaja bebe novosadsko porodilište horoskop