365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: UČLANJENJE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: UČLANJENJE

Pravo je vreme da kažete – “Dosta više korupcije!”. Danas je 75. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je prva faza socijalizacije novopridošlih članova u korumpiranoj organizaciji faza “učlanjenja”, u kojoj se ljudi nagrađuju, hvale i tapšu po ramenu, kako bi se suptilno aktivirali njihovi lični interesi, a takođe i na neki način uticalo na način na koji obrađuju informacije koje do njih dolaze i njihovo ponašanje. Ljudima je generalno teže da kao loše percipiraju one koji ih hvale i nagrađuju, a takođe im je teže i da kao loše i neetične vide njihove poteze.

Portal mojnovisad.com medijski je pokrovitelj projekta “365 Antikoruptivnih pilula” dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana novosađani maturanti isključenja struje bez vode servisne informacije gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Novo naselje servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu RHMZ bez struje bebe JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode novorođenčad novosadsko porodilište horoskop vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Spens betanija elektrovojvodina sahrane raspored sahrana novi sad gradsko groblje Isključenje struje