365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: UVREMENJENOST KAZNE

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: UVREMENJENOST KAZNE

Pravo je vreme da kažete – “Dosta više korupcije!”. Danas je 82. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je borba protiv korupcije nemoguća ukoliko izostaju kazne za korupciju, ili su donete dugo nakon neke koruptivne radnje. Uvremenjenost kazne je izuzetno bitna, kao što je to slučaj i sa njenom težinom. Podsetimo se da smo u jednoj “piluli” već govorili o tome da je sa stanovišta borbe protiv korupcije bolje ne kazniti korupciju, nego je kazniti blago.

Portal mojnovisad.com medijski je pokrovitelj projekta “365 Antikoruptivnih pilula” dr Dragane Mitrić Aćimović. Lajkujte, šerujte, podržite! Podelite na društvenim mrežama važne poruke protiv korupcije, i doprinesite važnoj borbi protiv neprijatelja našeg napretka!

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad pokrajinska vlada betanija horoskop JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad sremska kamenica Vreme u Novom Sadu Isključenje struje isključenja struje novosadsko porodilište tajne horoskopa Srbija isključenje grejanja begeč bez struje ljubavni horoskop elektrovojvodina bez vode bez grejanja novosađani zdravlje horoskopski znaci bebe vremenska prognoza isključenje vode OK Vojvodina novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo