52 vikenda u Novom Sadu: "Na kraj sveta" u Kovilju (FOTO)

52 vikenda u Novom Sadu: "Na kraj sveta" u Kovilju (FOTO)

U Kovilj je uvek dobro doći.

Za mnoge će poseta Gornjoj i Donjoj crkvi, nadasve manastiru Kovilj, biti obavezna duhovna aktivnost.Drugi će, uz prethodnu najavu, otići do Poljoprivrednog gazdinstva Save Graorca poznatog po prerađevinama od mangulice i "Koviljskoj rakijadi" ili do vinarije "Do kraja sveta".

 


Tek, retki će propustiti priliku da posete "Na kraj sveta", novoizgrađeni restoran na mestu istoimene, čuvene arkanjske čarde. Savremeni restoran u etno stilu "Na kraj sveta" prilagođen je potrebama različitih grupa posetilaca.


Tu će, uz riblju čorbu i druge tradicionalne specijalitete i odgovarajuća vina, uživati, kako oni koji dolaze na porodičan ručak, tako i oni koji žele da iznajme čamac i provedu aktivan dan na Dunavu.  


Tekst:
 Gordana Stojaković
Foto: Turistička organizacija Grada Novog Sada

Oceni vest:
11
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Angelina--Zorka

  pre 1394 dana i 19 sati

  Kako bi tek bilo lepo, da se deo uredi u plažu mladima, kojih je Kovilj pun. Kako bi bilo lepo, da deca imaju prostorije, npr. dom kulture ( prodato?)koji polako propada prazan, za svoje aktivnosti. Kad ljudi dođu u posetu Kovilju, da mogu i malo da danu dušom na lepoj plaži , dvadesetak minuta udaljenoj od gradske vreve. Sve to , ali, kada nebi bilo, povrh, i lokalne samouprave , pro forme.

  Oceni komentar:
  1
  18
 • Slažem se

  pre 1394 dana i 16 sati

  @Angelina--Zorka
  Da, bilo bi lepo.
  Da nisi u Srbiji.

  Oceni komentar:
  5
  6