52 vikenda u Novom Sadu: Zimske čarolije na Fruškoj gori (FOTO)

52 vikenda u Novom Sadu: Zimske čarolije na Fruškoj gori (FOTO)

Nacionalni park Fruška gora je, takoreći, odmah "nadohvat nogu". Avanturisti i ljubitelji prirode koji vole da šetaju šumom biće oduševljeni kada obuju planinarske cipele i krenu u istraživanje i pustolovinu.

Bez imalo preterivanja, možemo reći da se Fruška gora zimi obilazi sa jednakim uživanjem kao i leti. Telefon ili fotoaparat odmah izvadite iz ranca, neka bude pri ruci, jer ćete i ovde na svakom koraku naići na inspiraciju za fotografisanje.


Čari "Fruškaća" zabavna su mešavina akcije i odmora, jer ovde možete uživati u sankanju, istraživanju, pejzažima, otkrivanju mnogobrojnih izletišta zajedno sa prijateljima, porodicom, partnerom...


Savršeno čist vazduh, uz neverovatna prirodna bogatstva, čine ovu planinu perfektnom destinacijom za pravu zimsku fantaziju sa koje ćete poneti najlepša sećanja i vratiti se u detinjstvo, kroz jurnjavu na sankama niz breg i tumbanjem, uz grohotan smeh.


Tekst:
 Turistička organizacija Grada Novog Sada

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • NV

  pre 50 dana i 23 sata

  Jedini problem je sto se ne ulaze u Frusku gory koja I'ma potencijala velikog.Ja kao stvarima zena imala bi bar reset idejs za razne sadrzsje I razonode na Fruskoj gori!!!

  Oceni komentar:
  5
  7
 • Bruka, sramota i krađa, u Fruškoj Gori!

  pre 50 dana i 14 sati

  Mnogo će biti interesantnije Prolećne Vragolije. Prolećne čarolije Nacionalnog parka Fruška Gora po pitanju krčenja drveća, izvlačenja debala traktorima, kao i odvoženja istih do fabrike nameštaja u Rumi ili njenoj okolini.
  Jer, SNS-ovci otkriše svoju ličnu prćiju, tako zgodnu za prodaju.
  Naravno, stručno, diplomirano i naivno, rukovodioci (čitaj žrtvena jagnjad) misle da će onaj zasađeni palac mladice izrasti u deblo koje će njegovi sinovi krčiti i slati u istu tu fabriku u nekoj nebeskoj Srbiji, za jedno 10 godina. A za deblo treba od 25-35 godina.
  Pri tom se ne obaziru ne klimatske promene i čudesne padavine iz aviona, koje obezbeđuju
  da od te mladice nikad drveta neće biti.

  Oceni komentar:
  6
  13
 • Dragan

  pre 49 dana i 15 sati

  Da si bar pola vremena koliko si kucala tu poruku provela na Fg u akciji ciscenja ili posumljavanja uradila bi nesto dobro, kad vec volis Fg. Sedis ispred racunara, mrzis sve pa i sebe.

  Oceni komentar:
  3
  0