Advokat prevarant: Klijentima ukrao 1,4 miliona dinara

Advokat prevarant: Klijentima ukrao 1,4 miliona dinara

Protiv pedesetčetvorogodišnjeg advokata iz Novog Sada policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe poverenja.

On se tereti da je zadržao za sebe iznos od blizu 1.400.000 dinara, koliko mu je isplatilo osiguravajuće društvo za stranke čije je interese zastupao pred sudom.

Sumnja se da je on zloupotrebio ovlašćenja koja su mu dale tri građanke, sa područja Novog Sada i prisvojio novac, tvrdeći, istovremeno, da nije uplaćen.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • V

  pre 1108 dana i 2 sata

  Nažalost ovaj advokat-prevarant iz članka nije i jedini!

  Najveći prevarant u Srbiji je Dragoljub M. Đukanović iz Beograda koji se lažno predstavlja kao advokat, vrši krivična dela prevare i uzima novac od građana pretvarajući se da je advokat i da vodi sporove u njihovo ime.

  Disciplinski sud Advokatske Komore Srbije je na osnovu presude br. 20/2013 od 02.11.2013. Dragoljubu M. Đukanoviću izrekao zabranu bavljenja advokaturom u trajanju od PETNAEST (15) GODINA i to zbog višestrukih prethodnih krivičnih dela prevare!

  Ovako drastična presuda je prema informacijama iz Advokatske komore ujedno i NAJSTROŽIJA I NAJTEŽA DISCIPLINSKA PRESUDA IKADA IZREČENA JEDNOM ADVOKATU U SRBIJI!

  Protiv Đukanovića je trenutno podneto PREKO TRIDESET (30) KRIVIČNIH PRIJAVA ZA PREVARE I ZLOUPOTREBE, međutim zbog sporosti sudskog sistema, kao i zbog njegovog skrivanja i izbegavanja da se pojavi u Tužilaštvu, prijave još uvek stoje u mestu! U međuvremenu lažni advokat i prevarant Dragoljub M. Đukanović je opelješio i ojadio još mnoge naše sugrađane, uključujuči i mnoge penzionere i invalide!

  Oceni komentar:
  0
  8
bez struje dnevni horoskop štrajk poštara sahrane novi sad jkp lisje Isključenje struje servisne informacije novi sad novosadsko porodilište bebe horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad servisne informacije isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad elektrovojvodina isključenja struje horoskopski znaci betanija matičar novi sad Ledena Šuma zodijak vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija gradonačelnik Miloš Vučević bez vode astrologija pošte srbije raspored sahrana i ispraćaja