Advokat prevarant: Klijentima ukrao 1,4 miliona dinara

Advokat prevarant: Klijentima ukrao 1,4 miliona dinara

Protiv pedesetčetvorogodišnjeg advokata iz Novog Sada policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe poverenja.

On se tereti da je zadržao za sebe iznos od blizu 1.400.000 dinara, koliko mu je isplatilo osiguravajuće društvo za stranke čije je interese zastupao pred sudom.

Sumnja se da je on zloupotrebio ovlašćenja koja su mu dale tri građanke, sa područja Novog Sada i prisvojio novac, tvrdeći, istovremeno, da nije uplaćen.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • V

  pre 932 dana i 23 sata

  Nažalost ovaj advokat-prevarant iz članka nije i jedini!

  Najveći prevarant u Srbiji je Dragoljub M. Đukanović iz Beograda koji se lažno predstavlja kao advokat, vrši krivična dela prevare i uzima novac od građana pretvarajući se da je advokat i da vodi sporove u njihovo ime.

  Disciplinski sud Advokatske Komore Srbije je na osnovu presude br. 20/2013 od 02.11.2013. Dragoljubu M. Đukanoviću izrekao zabranu bavljenja advokaturom u trajanju od PETNAEST (15) GODINA i to zbog višestrukih prethodnih krivičnih dela prevare!

  Ovako drastična presuda je prema informacijama iz Advokatske komore ujedno i NAJSTROŽIJA I NAJTEŽA DISCIPLINSKA PRESUDA IKADA IZREČENA JEDNOM ADVOKATU U SRBIJI!

  Protiv Đukanovića je trenutno podneto PREKO TRIDESET (30) KRIVIČNIH PRIJAVA ZA PREVARE I ZLOUPOTREBE, međutim zbog sporosti sudskog sistema, kao i zbog njegovog skrivanja i izbegavanja da se pojavi u Tužilaštvu, prijave još uvek stoje u mestu! U međuvremenu lažni advokat i prevarant Dragoljub M. Đukanović je opelješio i ojadio još mnoge naše sugrađane, uključujuči i mnoge penzionere i invalide!

  Oceni komentar:
  0
  7
dunavski park Elektrodistribucija Novi Sad betanija sahrane jkp lisje mala matura klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje bebe RHMZ novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana vremenska prognoza novosađani gradsko groblje servisne informacije novi sad isključenje vode vremenska prognoza novi sad centralno groblje u Futogu Vreme u Novom Sadu bez vode elektrovojvodina novorođenčad Isključenje struje servisne informacije bez struje završni ispit