AIESEC: Prezentacija stručnih plaćenih praksi u inostranstvu

AIESEC: Prezentacija stručnih plaćenih praksi u inostranstvu

AIESEC organizacija vođena od strane mladih 17. novembra, od 18h, organizuje prezentaciju stručnih plaćenih praksi u inostranstvu, na kome će svi zainteresovani mladi ljudi moći da dođu i da se više informišu o praktičnim mogućnostima koje mogu da dobiju u inostranstvu.

Global Talent predstavlja program plaćenih stručnih praksi gde studenti završnih godina, kao i svi koji su završili, a imaju manje od 30 godina, imaju mogućnost da odu u inostranstvo i da tamo steknu praktično iskustvo iz oblasti koju studiraju, steknu liderske veštine, kao i da rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Stručna praksa pruža mogućnost umrežavanja sa profesionalnicima i liderima u svom poslu od kojih svaki student može da nauči i prikupi znanje potrebno za usavršavanje. Praktično iskustvo - idealan način da student upotpuni svoju biografiju i nađe se na samom vrhu pri izboru za posao.

Prezentacija Global Talent praksi za sve zainteresovane mlade ljude održaće se 17. novembra, na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr „Lazar Vrkatić“ u 18 časova. Cilj prezentacije jeste da okupi mlade ljude koji žele da odu na stručnu praksu, kao i da se informišu o svim mogućnostima koje im se nude. Svoje iskustvo će pričati mladi koji su se vratili sa Global Talent prakse, a svi ostali učesnici mogu da saznaju zašto je bitno steći praktično iskustvo i kako im ono može pomoći pri budućem zaposlenju.

Prijave za prezentaciju plaćenih stručnih praksi svi zainteresovani mogu pronaći ovde.

Više o samoj organizaciji i njenim programima možeš pročitati  na linku.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan