AIESEC: Prezentacija stručnih plaćenih praksi u inostranstvu

AIESEC: Prezentacija stručnih plaćenih praksi u inostranstvu

AIESEC organizacija vođena od strane mladih 17. novembra, od 18h, organizuje prezentaciju stručnih plaćenih praksi u inostranstvu, na kome će svi zainteresovani mladi ljudi moći da dođu i da se više informišu o praktičnim mogućnostima koje mogu da dobiju u inostranstvu.

Global Talent predstavlja program plaćenih stručnih praksi gde studenti završnih godina, kao i svi koji su završili, a imaju manje od 30 godina, imaju mogućnost da odu u inostranstvo i da tamo steknu praktično iskustvo iz oblasti koju studiraju, steknu liderske veštine, kao i da rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Stručna praksa pruža mogućnost umrežavanja sa profesionalnicima i liderima u svom poslu od kojih svaki student može da nauči i prikupi znanje potrebno za usavršavanje. Praktično iskustvo - idealan način da student upotpuni svoju biografiju i nađe se na samom vrhu pri izboru za posao.

Prezentacija Global Talent praksi za sve zainteresovane mlade ljude održaće se 17. novembra, na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr „Lazar Vrkatić“ u 18 časova. Cilj prezentacije jeste da okupi mlade ljude koji žele da odu na stručnu praksu, kao i da se informišu o svim mogućnostima koje im se nude. Svoje iskustvo će pričati mladi koji su se vratili sa Global Talent prakse, a svi ostali učesnici mogu da saznaju zašto je bitno steći praktično iskustvo i kako im ono može pomoći pri budućem zaposlenju.

Prijave za prezentaciju plaćenih stručnih praksi svi zainteresovani mogu pronaći ovde.

Više o samoj organizaciji i njenim programima možeš pročitati  na linku.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe sahrane novi sad saveti zagađenje horoskop sremska kamenica matičar novi sad novosadsko porodilište zdravlje servisne informacije novi sad magla isključenja novorođenčad betanija zodijak novosađani zbor građana raspored sahrana i ispraćaja zagađenje vazduha isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina raspored sahrana novi sad astrologija bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje isključenja struje horoskopski znaci dnevni horoskop