Akcija "Arena Man": Pokloni za muškarce na premijeri filma "X-men: Apokalipsa" (VIDEO)

Akcija "Arena Man": Pokloni za muškarce na premijeri filma "X-men: Apokalipsa" (VIDEO)

Sutra, 18. maja u 20 časova, u bioskopu Arena Cineplex premijerno će biti prikazan novi film koji stiže iz Marvelovog studija – "X-men: Apokalipsa".

Tim povodom, u omiljenom bioskopu Novosađana sutra će biti organizovana i akcija "Arena Men", za sve muškarce koji budu kupili ulaznice za premijeru filma "X-men". Očekuju ih zanimljivi pokloni i sjajan film!
 
  
"X-men: Apokalipsa" prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima.Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.
 

Pored novih likova, zanimljivo je i to da se napokon u ovom delu potvrđuje da je Magneto (Majkl Fasbender) u stvari otac Kviksilvera (Evana Petersa).

U poslednjem trejleru koji je izašao, Kvksilver saopštava Mistik (Dženifer Lorens) "Magneto je moj otac". Ali kako će na to uticati Apokalipsa? Da li će se umešati u porodične veze? Da li je ovo veliki motiv za Kviksilvera da izađe iz podruma svoje majke i pokuša da pronađe svog oca i pomogne mu da shvati prave vrednosti? Saznajte na premijeri.
 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan