Akcija čišćenja Oficirca u subotu

Akcija čišćenja Oficirca u subotu

Akcija čišćenja plaže Oficirac, koju su organizovali žitelji Petrovaradina i redovni posetioci te oaze na Dunavu, održaće se u subotu, 25. jula.

Organizatori pozivaju sugrađane da im se pridruže i pomognu da se plaža očisti. Akciju je podržala i Mesna zajednica "Petrovaradin" i obezbedila je sve što je potrebno za skupljanje smeća. 

Okupljanje dobrovoljaca je od 7 do 7.30 na Oficircu. 

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • anonimus

  pre 2574 dana i 11 sati

  žitelji Petrovaradina koji su bili na listi SPSa za izbore i mesna SNS zajednica ;) kao vidiš kako smo mi dobri i sve ostalo se briše gumicom.
  dobra propaganda.
  taman sam mislila da ste okej

  Oceni komentar:
  3
  5
 • mojnovisad.com

  pre 2574 dana i 10 sati

  Za mojnovisad.com ovo je značajna građanska inicijativa i nije jedina razumna akcija koju podržavamo. Politikom se ne bavimo.

  Oceni komentar:
  3
  4
 • Poklopac od jogurta

  pre 2574 dana i 9 sati

  Dolazim! Ovo treba poslužiti kao primer građanima! Kada sam bila na oficircu prošle nedelje, zgadila mi se cela slika oficirca. Pikavci po celoj plaži, a plastične flaše i u vodi. Budimo realni, gadimo se smeća a čovek ga pravi svuda gde stigne. Nadam se da će se ekološka svest uskoro probuditi u svima nama....

  Oceni komentar:
  4
  3
 • anonimus

  pre 2574 dana i 2 sata

  @mojnovisad.com: baš značajna građanska inicijativa kad ono značajna politička
  Zar nije dužnost MZa da brine o čistoći a ne da pravi cirkuske predstave.
  ako neće da se bave onim za šta su plaćeni nego samopromocijom neka daju kolektivnu ostavku i neka puste odgovorne ljude da se brinu o ćistoći, zdravlju i problemima svih dakle svih građana a ne samo njihovih članova a da ne prave građane prvog i drugog reda. Zar ne mislite tako?

  Oceni komentar:
  3
  4
 • Centar Petrovaradin

  pre 2574 dana i 3 minuta

  anonimus.... pošto nemate IME ni prezime..... Ne pričajte nešto o čemu nemate pojma... Da ste imalo korektni, da vam je stalo do Petrovaradina, ne biste komentarisali, već se priključili i uradili nešto korisno...bilo ko da organizuje. Ovako... samo pričajte.. vetar nosi.. a nemojte se pomerati sa mesta.. niti bilo šta raditi.. Takvi su nam najdraži..i "najkorisniji"... Mi jesmo OK za one koji nas poznaju... za vas.. se ne potresamo puno... niti vašu političku opciju.. :)

  Oceni komentar:
  4
  4
 • anonimus

  pre 2573 dana i 12 sati

  @Centar Petrovaradin: a vaše ime je Centar Petrovaradin ;) ?
  a koja je vaša politička opcija? s kime ćete sada na izbore - da pogađam?
  ono što sam ja radila za Petrovaradin je uglavnom popravljanje vaših "građanskih inicijativa" vetar nosi a nosi i voda ;) "najkorisniji" su oni koji protestvuju zbog ležećih policajaca ;) Poznajemo vas jako dobro. Bolje nego što se predstavljate.
  hoćete reći da ovo što sam rekla nije istina? jel niste bili sa SPSom?

  Oceni komentar:
  1
  5